Depp & Pepp!

 

Usch, jag är avis, jätte avis…
… Jag vill också ligga på en solig strand och lapa sol, paraplydrinknar, hotell och annat lyx som man kan få där det är betydligt mycket värmare än vad det är här.
Sen är jag avis på de som har orken att köra i hundra och komma ihåg allt. Tänk vad mycket det hade hjälpt mig om min hjärna hade funkat så att jag kom ihåg allt som jag skulle behöva komma ihåg tills det inte är nödvändigt längre att komma ihåg.
Mm, lite avis på de som har 30 dagar semester i stället för som jag som bara har 25 dagar om året. Fast det som jag inte är så ledsen över är att jag och å andra sidan då inte är lika gammal som den som har 30 dagar.
Sen är jag ju lite avis på de som får till det med allt julstök utan att känna sig totalt slut så man i stället får njuta lägga sig och sova. Så här sen har jag nog aldrig varit med att fixa inför julen och ärligt talat så har jag verken lust eller ork att börja än heller…
Jaha, det var väl lite deppigt det här, men tur är att efter depp kommer pepp!!!
I morgon är en ny dag och med massor av nya förutsättningar, det gäller bara att ha ögonen öppna!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.