Deppa inte!

Ja, nu har jag sörjt med en hel värld och sitter här och smurfar runt lite samtidigt som jag har Spotify uppe och så klart lyssnar jag på Michael Jackson… vadå förutsägbar?!?!

Funderar om jag ska tag i en massa papper som ska sorteras in på alla konstiga ställen vi har här hemma. Fast gör jag detta kommer väl förmodligen Thomas riva de sista stråna han har kvar på huvudet när han inte hittar i min ordning… Det är Thomas som har blivit pappers kungen i vår familj, jag sköter annat så som blommor, barnens kläder och köksskåp. Ja så ser vår fördelning ut, väldigt typiskt en Svensson familj kan jag tro men ack så bra det funkar.
 
Jag tycker inte om papper och räkningar så jag vet att jag någon gång har gömt undan någon räkning och glöm bort dem för syns de inte finns de inte. Detta till Thomas  stora sorg… Efter några gånger tog han på sig rollen att sköta detta och det är jag väldigt glad över så nu slipper jag gömma de tråkiga räkningarna, nu försvinner de ändå fast det är Thomas som fixar dem…
 
Undra om solen kommer i morgon för idag såg jag liten del av den och jag kände i värmen från den. Tror allt att det var lite åska i luften med för min skulle värkte lite, ja jag är lite skrytsam jag ibland. Om det är sol ute så blir jag i alla fall glad och det känns lite lättare att åka jobba i morgon eftermiddag. På tal om jobb så är jag väldigt trött på jobbet nu och behöver verkligen min efterlängtade semester. Känns ju som en evighet innan vecka 30 är här, det går segt som tusan nu det sista här.
 
Jag tror allt att jag även kommer att få lite kaffe besök av Outi, nu var det evigheter sen hon tittade förbi mig. På torsdag ska jag och barnen åka och gratta Linn som har blivit fyra år fast det var ett tag se nu men det är ibland svårt att få ihop en tid som passar när man jobbar som man gör.
 
Sen på kvällen ska vi gå på piren och äta för då fyller min kära mor år och detta vill jag och mina söta systrar fira. Ja, det är inte lätt att hitta p något bra till någon som har allt så då är ju en liten upplevelse det bästa tyckte vi och kul att alla kunde för en gång skull. Det är ofta alltid någon som jobbar eller har annat förhinder.
 
Ja, jag ska även till piren och äta på fredag kväll men då ska jag fira Marie som har fyllt och även hon fick bestämma vart hon ville äta och valde då piren. Hon fick även ett presentkort på att vara barnvakt åt mina barn, men det var hon mindre sugen på… Undra varför hehe…
 
Konstigt nu kommer min lilla kvälls piggelin igen, varför i hela friden blir jag pigg på kvällen, jag som alltid har varit så trött de senaste åren på kvällen?!?! Undrar hur min kära make mår, han hade ont  i halsen idag och kände sig lite hängig i eftermiddags ringde han och talade om. Nu vill jag inte ringa ifall han har somnat för natten.
 

Att se det rätta men inte göra det är den feges lott

 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.