Desperat, jag?

 

Igår hade jag en arbetsam dag, ja inte bara att jag jobbade så hade jag en dundrande huvudvärk. Jag har hört att det hjälper att shoppa så varför inte testa på det??
alt
 
Det gjorde jag, jag åkte och köpte mig ett par nya skor. Ett par Salomon skor på FotExperten. Priset var högt och lika så kvalitén 1300 kronor för dessa så fina och sköna skor. När jag kom ut från affären tyckte jag nog att huvudvärken var lite mildare men ack vad jag bedrog mig… Den fanns där och den ville inte ge sig.
alt
 
Så jag hoppade in i bilen och for min kos ner mot stan, ner till kontoret. Men innan kontoret så tänkte jag att det kan ju vara bra att ha något i skafferiet nu när jag har börjat arbeta efter semestern. Så jag gick in till Hemköp och handlade på mig lite torrvaror. Stod där och funderade på om jag skulle göra ännu ett litet nytt försök på att få bort den dundrande huvudvärken…?
 
Ja, det är ju så klart att jag kan testa så i den här matinköpsrundan passade jag på att lägga i en tidning i korgen. Med huvudvärk är det svårt att koncentrera sig och läsa allt för svårt innehåll så det blev en mer lättsam lektyr. För så klart att jag vill veta om Britney har blivit tokig igen.
alt
Men åter vart jag blåst på att huvudvärken skulle gå över genom att shoppa och nu har jag facit i hand det hjälper inte om man handal för lite eller mycket pengar. Närmare bestämt så får man nog mer huvudvärk om man handlar för allt för mycket… Ja tänk Er själva en gubbe som står hemma med en klubba och dunkar vett i huvudet att pengarna inte räcker, vem får inte huvudvärk då?!?!
 
Men när jag var klar med allt det där så gick jag upp till kontoret och där mötte jag Annette. En glad Annette och en rolig Annette. Annette sa aha… där är du! Jag har köpt en present till dig. Det var då jag tänkte en mikro sekund att det är det som hjälper mot huvudvärk, en present…
 
Men även där blev jag överbevisad! Fast jag blev både glad och full i skratt när jag fick min present. Annette sa att när hon såg den här så sa hon: det här MÅSTE jag köpa till Marika, kosta vad det kosta vill för det är så passande.
alt
 
Ja, Ni ser ju själva och som Annette sa att det var den dyraste disktrasan hon någon sin köpt men det var det värt!!!
alt
 
Tack Annette, den gjorde min dag! Den vågar jag knappt använda för den är allt för passande och allt för fin! Men jag blev så glad ja över en disktrasa har Ni hört?!
 

Om man inte vet var man ska är det ingen idé att skynda sig. Man vet ändå inte när man kommer fram.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.