Det är ju stårlande!!!

 

Jamen det här är ju strålande… Strålande med sol ute, kan ju inte bli en bättre onsdag och på det en sommarfest på Liam och Noels förkola i eftermiddag.
Vaknade till Thomas klocka och strax efter det en lite Noel som tassade in till mig och klappade mig på kinden, helt underbart att vakna till det man älskar mest. Låg där en stund för att morna till och då vaknade även Liam så Thomas han idag säga hejdå till de små för en gång skull.
alt
Nu är de på förskolan och jag tar mitt goda morgonkaffe medans jag läser lite på nätet och radion ljuder i köket. Jag har kommit på att jag är en vanemänniska, det hade jag aldrig trott men jag har mina rutiner på morgonen och jag gillar det… MÄRKLIGT! Jag, den rastlöse mammarika som det kliar i benen på annars. Nu sitter jag här på Ekhagen, 30+ make, barn och bostadsrätt och en liten oas nere i Gölingstorp där vi andas ut på ledigheterna som dock är få men ack så härliga.
alt
Livet är rätt härligt när solen kommer fram bakom molnen och när barnen är friska och förkylningarna lagt sig. Ja, då finns det inte så mycket att klaga på helt enkelt.
Nu ska jag ta sista tvätten som jag la åt sidan igår och det bästa av allt, den ligger kvar. Jag har inte någon ande i flaskan som gör mina sysslor utan jag får göra det helt själv och det som då är så bra med det är ju att jag få det precis så som jag vill ha det!!!
alt
TVÄTTEN HÄR KOMMER MAMMARIKA!!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.