Det blev en bakelse!

Jorå, här vart det firande när Kitty kom tillbaks efter att ha hämtat och kört Alice till sina kusiner. Liam vart lycklig över att åter igen fått smaska i dessa goda ting som han har fått efter operationen.

När vi var på Holmgrens idag så hade Intersport en utställning på olika campingföremål och bland annat ett campingbord med fyra stolar till i märket McKinley. Vad jag reagerade på var att priset för detta set endast kostade 180 pix vilket för mig lät väldigt billigt. Så jag frågade om detta verkligen stämde. Hon gick för att kolla upp detta men fann inte någon som kunde svara på det och enligt henne lät det ju väldigt billigt.

Så efter att vi gjort lite ärenden jag, Kitty och Liam så åkte vi till Intersport för att kolla efter. Jag fann bordet och där stod det 800kr vilket lät lite mer rimligt. men jag talade då om detta som fanns på Holmgrens så han blev lite fundersam och gick och kollade upp det. Kom tillbaks och sa att så klart var det ju ett fel pris och han kunde inte släppa det för 180kr. Det hade jag inte räknat med men hans kulle kolla på priset och kom fram till att jag fick köpa det för 400kr om jag ville ha det då. Så jag slog till direkt, nu har vi även det klart inför sommarens camping. Känner mig nöjd med detta köp och vilken tur att jag följde med Kitty och hämtade bilen idag…

Nu väntar jag på att Thomas ska komma hem så vi kan ta vårt pick och pack för att åka till torpet. Har egentligen väldigt ont i skallen fortfarande men jag kan lika gärna ha ont där nere som här hemma. Ska bara packa ner en massa bra kläder för sommaren vill ju inte riktigt visa sig för mig.

En klok man skapar fler tillfällen än han finner.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.