Det gamla vanliga tugget, en helt vanlig morgon!

 

Tiden kom och det var dags för Thomas att åka. Jag hade precis somnat in och så ringer Thomas mobil och den signalen är inte att leka med. Hjärtat hoppade väl över ett antal slag innan den kom i takt igen. Det var Jon och hans skulle åka upp och hämta Thomas så Thomas gick ganska fort efter samtalet och jag somnade om.
 
Vaknade sen efter en stund, eller jag vet inte hur länge för jag orkade inte titta på klockan. Men det var någon idiot som stod och sparkade på vår entré dörr jätte hårt och rätt länge. Funderade ett tag på om jag skulle gå upp ur min varma säng och gå och hojta till för uppenbarligen var det idioter ju. Men jag gjorde inte detta för man vet ju inte vad som kan hända heller och så var jag ju själv hemma.
 
Men det slutade och jag måstena somnat om för sen stod Noel vid min sida och sa gomorron och en stund kort därefter ropade Liam från sitt rum. Jag valde att inte gå upp riktigt då för jag var så trött och jag somnade nog om en timme eller två.
 
Men nu är vi alla uppe och frukost har vi gjort, ska fixa oss och ta oss ut idet lite mer blöta vädret så vi får i oss lite frisk luft. Det blir väl förmodligen inte sämre i mina luftrör så jag har inget att förlora. Men jag tror allt att febern har försvunnit så det är ju bra…
 
Messade Thomas runt halv tio tiden och Thomas ringde upp. De hade bara en lite bit kvar då, fy atsingen vilken seg resa det är upp till hyttan den är inte att leka med. Tror att alla var lite trötta för de har ju varit vaken hela natten och nu hela morgonen. Men de skulle nog inte sova för Terje skulle komma vid två tiden och Jon hade lovat fisk till middag. Så de får nog ge sig ut och fiska. Fast det är ju inte så jobbigt de hade ju klarblå himmel och sol, det är annat än vad vi har.
 
Jag funderar på vad jag och barnen ska göra hela dagen, vad vi ska fördriva tiden med idag. För det är just så det känns nu. Det måste bli en super tidig kväll för i morgon är vi uppe innan alla andra i Sverige har vaknat och jag jobbar en lång, lång dag…
Tur att de vaknade tidigt idag, blir lite lättare att lägga då. Men om jag känner Noel rätt så kommer väl han att köra hela sitt race som vanligt…

Jag föredrar alltid att tro det bästa om alla – det sparar så mycket obehag.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.