Det går inte säga så till maken….

Ett dött batteri är inte kul när man behöver ha det. I dag har det hänt mycket på gräddhyllan, ja maken är och har varit i extas helt enkelt. Det smittar ju lite, så visst har både jag och barnen smålett lite då och då nu på eftermiddagen.

TV, det är det allt handlar om. En televisionsapparat helt enkelt. Inte en sådan där tjock, inte en normalsmal heller utan en slim. Ja, en tv som är så smal att man tror man näst in till ska se igenom den. En sådan tv pratar vi om nu. En smart tv, en fin tv, en tv som maken suktar efter och har suktat efter ett bra tag nu.

Det kan hända att det var mitt fel från början. Men jag tar inte på mig allt. Det enda jag råkade nämna i förbifarten var att det var lite surt nu när barnens tjock-tv har gått i graven och man blir läst då de vill titta på tv. Det är ju inte så farligt att dela med sig av dessa tankar eller?!?!

Kom på i efterhand att för maken är det jäkligt allvarligt om man delar med sig av dessa tankar…

Jag föreslog till Thomas att vi kanske skulle kunna köpa en platt-tv till barnen i julklapp. En billig sådan som de får ha tillsammans, så blir vi lite friare till att använda tv när vi har lust. Jag sa även vid ett vagt ögonblick att vi kunde kolla på blocket om det finns något billigt tv-spel som vi kunde ge också, på så vis låser de inte vår tv alls.

Detta var ett bra tag sedan, jag sa inte detta igår eller idag. Så efter att jag sagt detta till Thomas så kan jag inte räkna på mina fingrar hur många gånger Thomas har varit på både Elgiganten och MediaMarkt och tittat på tv.

Det som jag däremot höll på att baxna över var att det var inte en billig tv som maken ansåg att vi skulle ha. Nej, det var inte en tv till barnen som vi skulle köpa, de skulle ta den gamla för Thomas hade sett ut en tv som var så bra, ja den var inte bara bra den vart smart också.

Har Ni hört så finurligt, en smart tv. Undra vad den har för IQ, övre eller under mig?! Nå, väl en tv är det i alla fall. Så idag tog Thomas med mig ut och ner till MediaMarkt för att visa upp sitt lilla skötebarn som han sett ut.

Jag tittade och tittade, ja den var fin och den var platt, jag menar jätte platt. Men jag tycker inte det är så kul att stå där i timtal och glo på en tv-apparat. Så jag sa att jag knallar bort till dvd-filmerna och tar in lite inspiration om vad det finns för filmer man kan tänkas se.

Thomas sa att han skulle kolla lite med försäljaren om denna tv, så jag knatade iväg. Efter ca 30 minuter började jag både bli varm och trött på att gå och läsa en massa filmtitlar. Så jag går helt soika bort för att se så inte Thomas har somnat där borta…

… Jag finner han inte, jag letar och letar. Han är borta!!!

Tror inte att han hade tänkt att lämna mig där vind för våg, utan jag tar upp min smarta mobil, ja vi har smarta mobiler här på gräddhyllan för det var visst bra det med att ha enligt min kära make. Då ser jag han står och tittar på PS3 spelen och vi försonas där mitt på MediaMarkt.

Då sa jag till han att nu kan vi ju åka iväg och fundera över detta dyra köp som han var så sugen på att äga… men ack, där bedrog jag mig. Det kunde vi inte alls för han hade kollat med försäljaren om det inte gick göra något på priset nu när de ändå höll på att bygga om och det var rörigt och stökigt.

Ja, det är Thomas i ett nötskal. Så precis när jag fått reda på detta så kommer försäljaren med ett brett leende och ett säljöga som heter duga. Tusen spänn kunde ha göra på priset. Där vart det avgjort för Thomas, det såg jag på han även om han vände sig till mig och undrade vad jag tyckte om det…

Så nu sitter vi här med en ny tv, en jädra så platt och smart tv. Eller jag sitter med den här hemma för Thomas är på krogen och fira. Om han fira sitt slut på Torpa eller tv, det vet jag inte. Men fira det gör han.

Om Ni nu tror att detta var allt så kan jag tala om att det inte är det. Neeeeeeej, inte på långa vägar. Det fattades ju ett PS3-spel, så inte barnen tar upp soffan jämnt. Det åkte även med ett nytt sådant och för att göra en glad make ännu gladare så kom det med en kabel också, Thomas älskar sladdar o h kablar. Hade han inte haft mig så hade lägenheten varit fylld av sladdar…

Så tanken i alla fall var att jag skulle ta lite foton på detta nyinköpta schabrak, men batteriet till kameran vart död, så det gick ju inte min väg där. Det är därför som jag inte gilla döda batterier när man väl behöver dem.

Men det är ju en dag i morron med, så då kommer det lite foton på vårt fina inköp…

Mooohhaaaaaaaaaaaaaa

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.