Det har jag fixat!

Å, vet knappt vart jag ska börja. Men det har varit några häktiska dagar och nu är det snart fredag igen. Igår var det en pissdag helt enkelt, fast en bra sådan ändå. För jag överlevde trotts att jag inte trodde det ett tag.

Har haft så in i hel…e ont i nacken å axlarna, men som tur var innehöll arbetsdagen av bara en massa möten. Lotta på jobbet trodde inte jag skulle dyka upp idag så det var så pissigt igår. Men jag höll ut även idag, fast då har det varit en liten bättre dag än igår.

Väderomslag och whiplash går icke ihop, det är en sak som är säkert det. Inte buller o h stress heller och det har varit massor av stressfaktorer det sista och det visar sig ju som sagt i smärta…

Men den värsta smärtan är nu saknaden av min goa vän och kollega. Det är så tomt och nu börjar begravningen närma sig. Idag vart jag och lämnade in på begravningsbyrån de pengarna vi har samlat in från de som ville på kontoret. Det blev hela 1725 kronor som vi skänker till bröstcancerfonden. Det vet jag att hon hade blivit jätte glad över. Kändes skönt att fått in så mycket och jag hoppas att det kan komma till pass så de kommer ett steg närmare en lösning för den hemska sjukdom som cancer är.

Härrom dagen så gick Noel in på toan, inget konstigt idet då vi alla går in där titt som tätt. Men det tog extra lång tid, inget konstigt med det heller då vi alla går in där titt som tätt och gör nummer två. Men efter en stund kom han i alla fall ut glad.

Frågade om han var en aningen dålig i magen då tiden drog ut rätt så länge. Då säger Noel till mig med allvarlig röst. ”Mamma, man kan inte bli arg på någon om den gör något den inte får fast man gör det för att vara snäll”

Vad tänker en mamma då?! Ja, i mitt fall vart det en himla massa tankar och jag fick tänka på en och två gånger hur jag skulle svara på den frågan. För säger Jag att jag bli arg kommer jag troligt vis inte få veta något framöver vid andra tillfällen. Och det vill ju jag, en mamma vill veta mycket vad hennes söner gör nämligen.

Så jag frågade Noel med en len röst: ”Vad har Du gjort Noel?” Då säger min lilla sångfågel att han har hjälpt mig att städa. Han hade tvättat handfatet, väggar, lite bänkar och tvättmaskinen. Inte så farligt ansåg ju jag, det är ju snarare så tänkte jag att det var värt en veckopeng i stället för att bli arg.

… Men så kom det en liten sak till… Jo, mamma. Jag tog din den där dyra tvålen (min dyra alovera tvål) och den tog slut… Jaha, där rök den. Men så kom andra meningen direkt inpå första. ”Men det gör inget mamma, för jag har fixat det åt dig nu.

Öh, vadå fixat han jag precis tänka innan jag fick veta vad fixat var. ”Jag har fyllt den med vatten till sig, så nu har du så Du kan pumpa igen.

Japp, det drabbar ju ingen rik, det drabbar ju bara en fåfäng mamma!!!!

Sov gott vänner, nu är det sömn som gäller för i morgon ringer väckarklockan innan tuppen kommer på tanken att gala…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Det har jag fixat!

  1. Ida skriver:

    Underbart! <3 Kram på er!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.