Det har jag glömt!

 

Jaha, måndag kväll och är snart slut. Hade tänkt att tillbringa den framför tvn i och med att jag är lite trött efter den långa färden och då börjar ju nacken att spöka. Men det blev inte så, jag sitter här nu framför datorn ensam.
Thomas tittade så fint på mig med sina rådjursögon och tog till sin manliga förkylningsröst (ja, han har fått för sig att han är förkyld och lite dassig) och sa: Snälla Marika, kan inte jag få se min krigsfilmserie i kväll… Jag hatar dessa tråkiga meningslösa filmer om krig och vill inte se dem medans Thomas har en stor passion över dessa…
Så vad gör då inte en fru Jonsson för sin make med stora rådjursögon och klen förkylningsröst?!?! Jo, självklart får han se filmen. Jag har ju fått åka till Ullared och gjort det jag tycker är kul, shoppa i massor!
Så nu sitter jag här efter att ha pratat i telefon i massor, ovanligt för jag är annars så trött på kvällarna och orkar inte det. Idag är jag trött och har nog pratat mest hela dagen då jag har haft någon att prata med i bilen. Så det har väl gått av bara farten att fortsätta prata i kväll med. I morgon har jag nog en whiskeyröst men det är det värt!!!!
Kom till och med på att jag han inte byta gardiner i sovrummet då jag blev avbruten att det ringde och glöms som jag är har jag redan glömt att jag skulle byta… Mitt minne är totalt värdelöst!!!!
Ja så värdelöst att jag fick mig en riktig tankeställare idag då jag insåg att jag hade glömt ta in posten åt Kamilla och Addie i en hel vecka, fattar inte varför. Jag har ända garderat mig med att ha en almanacka med mig, en på väggen i köket och på det har jag köpt en glasskiva och satt upp på väggen och skriver saker där jag ska komma ihåg så jag verkligen inte ska glömma… och vad händer??! Jo mammarika tappar minnet och det har pågått väldigt länge nu, så länge att jag börjar bli orolig!!
Nepp, vad va det jag skulle göra nu igen?!?!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Det har jag glömt!

 

Jaha, måndag kväll och är snart slut. Hade tänkt att tillbringa den framför tvn i och med att jag är lite trött efter den långa färden och då börjar ju nacken att spöka. Men det blev inte så, jag sitter här nu framför datorn ensam.
Thomas tittade så fint på mig med sina rådjursögon och tog till sin manliga förkylningsröst (ja, han har fått för sig att han är förkyld och lite dassig) och sa: Snälla Marika, kan inte jag få se min krigsfilmserie i kväll… Jag hatar dessa tråkiga meningslösa filmer om krig och vill inte se dem medans Thomas har en stor passion över dessa…
Så vad gör då inte en fru Jonsson för sin make med stora rådjursögon och klen förkylningsröst?!?! Jo, självklart får han se filmen. Jag har ju fått åka till Ullared och gjort det jag tycker är kul, shoppa i massor!
Så nu sitter jag här efter att ha pratat i telefon i massor, ovanligt för jag är annars så trött på kvällarna och orkar inte det. Idag är jag trött och har nog pratat mest hela dagen då jag har haft någon att prata med i bilen. Så det har väl gått av bara farten att fortsätta prata i kväll med. I morgon har jag nog en whiskeyröst men det är det värt!!!!
Kom till och med på att jag han inte byta gardiner i sovrummet då jag blev avbruten att det ringde och glöms som jag är har jag redan glömt att jag skulle byta… Mitt minne är totalt värdelöst!!!!
Ja så värdelöst att jag fick mig en riktig tankeställare idag då jag insåg att jag hade glömt ta in posten åt Kamilla och Addie i en hel vecka, fattar inte varför. Jag har ända garderat mig med att ha en almanacka med mig, en på väggen i köket och på det har jag köpt en glasskiva och satt upp på väggen och skriver saker där jag ska komma ihåg så jag verkligen inte ska glömma… och vad händer??! Jo mammarika tappar minnet och det har pågått väldigt länge nu, så länge att jag börjar bli orolig!!
Nepp, vad va det jag skulle göra nu igen?!?!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Det har jag glömt!

 

Jaha, måndag kväll och är snart slut. Hade tänkt att tillbringa den framför tvn i och med att jag är lite trött efter den långa färden och då börjar ju nacken att spöka. Men det blev inte så, jag sitter här nu framför datorn ensam.
Thomas tittade så fint på mig med sina rådjursögon och tog till sin manliga förkylningsröst (ja, han har fått för sig att han är förkyld och lite dassig) och sa: Snälla Marika, kan inte jag få se min krigsfilmserie i kväll… Jag hatar dessa tråkiga meningslösa filmer om krig och vill inte se dem medans Thomas har en stor passion över dessa…
Så vad gör då inte en fru Jonsson för sin make med stora rådjursögon och klen förkylningsröst?!?! Jo, självklart får han se filmen. Jag har ju fått åka till Ullared och gjort det jag tycker är kul, shoppa i massor!
Så nu sitter jag här efter att ha pratat i telefon i massor, ovanligt för jag är annars så trött på kvällarna och orkar inte det. Idag är jag trött och har nog pratat mest hela dagen då jag har haft någon att prata med i bilen. Så det har väl gått av bara farten att fortsätta prata i kväll med. I morgon har jag nog en whiskeyröst men det är det värt!!!!
Kom till och med på att jag han inte byta gardiner i sovrummet då jag blev avbruten att det ringde och glöms som jag är har jag redan glömt att jag skulle byta… Mitt minne är totalt värdelöst!!!!
Ja så värdelöst att jag fick mig en riktig tankeställare idag då jag insåg att jag hade glömt ta in posten åt Kamilla och Addie i en hel vecka, fattar inte varför. Jag har ända garderat mig med att ha en almanacka med mig, en på väggen i köket och på det har jag köpt en glasskiva och satt upp på väggen och skriver saker där jag ska komma ihåg så jag verkligen inte ska glömma… och vad händer??! Jo mammarika tappar minnet och det har pågått väldigt länge nu, så länge att jag börjar bli orolig!!
Nepp, vad va det jag skulle göra nu igen?!?!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.