Det luktar…

Nu har vi kommit halvägs med kycklingklubborna och det luktar jätte gott i köket. Hoppas att det kommer att smaka lika bra som det luktar. Sitter och väntar in Annette med, hade tänkt att sätta henne på jobb direkt. Ja, jag är en slavdrivare bland mina vänner men jag vet att de älskar mig ändå. Nu ska ju inte Annette göra ett så slitsamt jobb utan bara vika serveter så jag tror att hon överlever denna kväll hos oss.

Thomas sitter här och kollar efter en ny dator, nu får vi spelet på den som han har. Den låter som ett helt tröskverk och det går ju inte höra något annat en den där jädra datorn. Så då tänkte jag passa på att skaffa en ny skärm kanske så är min dator komplett. Sitter här och tittar på våra fina kameror vi har nu, de ligger på laddning för i morgon ska vi fota så att ögonen tårar sig.

I morgon tror jag att jag kommer att vakan jätte tidigt bara för att jag får sova. Skulle inte förvåna mig om telefonen ringer eller om man bara helt enkelt kommer att vakan för att jag är så van. Men då tänker jag dra täcket över huvudet och somna om (hoppas iaf).

Idag har jag lurat en människa. Ja, jag helt enket ljög henne rakt upp i örat. Har inte gjort så innan men tänkte va lite vågad nu när jag har blivit 35. Det ringde en försäljare och jag orkade inte lyssna helt och ville börja byta en massa abonnemang så jag sa att det tar min man på företaget… Japp så nu har jag gjort det och kan bocka av ett kryss på min ”måste göra lista innan jag blir 40”

En klunk pärondryck till så att jag orkar skriva vidare och så ta den där tråkiga tvätten att hänga upp som jag sparat på mig. Undrar varför man inte gör saker direkt utan vänta det är ju lika jobbigt då som nu?! Måste flytta den rena tvätten från gästsängen annars har inte Annette någon stans att sova. Men kom på att låter jag den ligga kvar kanske hon fixar den, ska nog testa det?!?!

See U later Alligater!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.