Det närmare sig…

Huanamej… Nu närmar det sig inför Kittys kalas. Jag har inte börjat göra en endaste paj än och jag har en hel drös att göra… Varför ska Kitty bli så gammal NU och varför då ett jämt tal?! Men Love U sister!!! Go, Go 40-år

altalt

Alltså 40 år har storsyrran blitt, kan inte fatta och det känns fortfarande som om jag stampar på 25. Idag så fick jag även en pik på facebook av henne om en campingtråd.. På tal om  något annat. Hmmm, ja lovar att jag ska hänga med på denna camping!

Det blir ju hur kul som helst på hennes kalas, kommer en vän till Kitty från Göteborg som jag nog inte har sett på 20 år så det ska bli kul. Sen så kommer det ju en massa DNA-anhöriga till oss med och det händer ju allt för sällan nu för tiden. alt

Jag håller även på att organisera ett 40-års kalas till och en dunderfest då. Detta är då min kära man Thomas som har hamnat på 40 strecket och valt att ha kalas för familj och fest för vänner. Ja det kommer även några från DNARE  på festen också, de som skaffat barnvakt och för de som orkar festa ändå. Vi kan väl även säga att vi drar ihop den här festen för vi har ju aldrig haft någon officiell inflyttningsfest än som vi hade tänkt. Nu tre år senare så kanske det är dags, inte vet jag?!

Tillbaks på pajbakandet, vet fortfaraden inte vilka sorter jag ska göra än. Har fått äran att ha fria händer till detta bara jag hjälpte till. Så kom med förslag i GÄSTBOKEN om Ni har några goda och lätta att laga till.

Sen då har Thomas inte bestämt än vad som ska bjudas på hans fest och kalas än, men det får bli en senare fråga. Nu gäller det att klara av kals 1!

Så Hadet kalsgott i kväll! alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.