Det som måste tas tag i…

 

Urk, det är disigt ute idag och inte beror det på att jag var på lite after work utan helt sonika på att det är disigt ute och då inte lite.
Morgonen var ju toppen då jag vaknade av mig själv redan kvart i åtta när jag i princip hade kunnat lega tills nu. Men pigg var jag och det var riktigt skönt att vakna upp helt allena, en frulle vid tvn då man inte får äta vid tvn… Men när katten är borta dansa råttorna på bordet och lika så mammarika.
Sen gick jag den långa vägen bort på förmiddagen till familjen Silvert och det gjorde jag av två enkla anledningar. Nr 1 var att jag var kaffesugen och lite tjöt på det och Nr 2 var jag passade på att dela ut inbjudning till Liams Discokalas som komma skall. Så två flugor i en smäll, sketa bra ju!
Sen efter lite kaffe så traskade jag den långa, långa vägen hem till gräddhyllan för att inta en lunch och då fick jag oväntant lunchbesök av syster Kitty med två dogs, alltid trevligt.
Har förövrigt försökt att glömma några dagar att det finns en massa måsten men nu gjorde det sig påmind igen och nu har jag äntligen tagit tag i vårt sovrum och putsat fönstret, dammat och allt annat som var en massa måsten där inne och på det satt upp de nya gardinerna. Det blev ju sketa fint det med!!!!
Tog mig en kopp kaffe och det kaffet smakade tjära, inte gott men det kanske kan hjälpa mig att komma igång en sväng. Jag inväntar Thomas, Liam och Noel som ska åka hem från torpet idag. En dag tidigare då vi blev lite spontant inbjudna på lite grill i kväll hos familjen Silver, det ser jag fram mot. I morgon är det gruvan och det då hela långa dagen så nu vill jag passa på att ha lite skojsigt innan det blir allvar igen.
Ja, det är väl lika bra att jag slurpa i mig kaffet som smakar tjära och tar tag i det som måste tas tag i!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.