Det var inte jag i alla fall!

 

Önskar verkligen lite ljus i morgon och då menar jag både i livet och ute för nu är det allt för grått.
 
Vädret gör ju verkligen inte en till den piggaste mamman här på Ekhagen och allt tjaf hjälper ju inte till så det ska bli bättre.
 
Men så är det och jag önskar att folk tänker till både en och två gånger innan de gör några uttalande. Men jag kan ju inte göra så mycket åt det utan får väl stå och se på passivt och tänka att det vart inte jag i alla fall…
 
I morgon är det jobb och då har jag ju lite annat att fokusera på och på onsdag är det ögon mottagningen för Liam och det kommer jag lägga all min energi på et med. Sen behöver jag hämta hem Noel tidigare på förskolan med på onsdag för de var så kort om pedagoger på grund av alla sjukdomar.
 
Men det kan ju vara gott att ha de små hemma och jag hoppas att inte Liam har ont i ögonen efter att de vidgat hans pupiller. Alltid något nytt som man får vara med om och jag hoppas att de finner ögonen okej. Räcker med att hörseln har varit taskig behövs inte en åkomma till.
 
Men nu till sängen så jag vaknar upp till en mer lite solig och gladare dag!
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.