Det var kul med Buzz!

Igår var vi och firade av Jonny, ja Jonny hade blivit ett år äldre och ett år klokare med visdom. Det var en kul till och med mer än kul tillställning som Jonny bjöd på. Han har ett spel som heter Buzz, ett frågespel som man använder till PS3 spelare och det spelade vi. Jag förlorade men det deppar jag inte för utan fick nog mer en blodad tand av att vara förloraren…

Thomas blev också rätt så glad i hågen för efter att det var Buzz turnering så vart det dags för sing star och där gjorde Thomas entré med hög stämma… Men även Thomas förlorade så som jag, fast jag gav mig inte på sing star. Det överlåter jag åt amatörerna ;-)

Efter detta så gick vi vidare till Sliver och då var klockan mycket, jag tog mig en drink och en gammal hederlig hotshot. Hutt och skål sen en runda och titta på folk. Sen mötte jag min kompis John Blund som sa att det var dags att åka hem för kudden saknade mig. Jag bruka lyda John Blunds råd och så även igår. Frågade min kära make om han var sugen på att åka hem och det vart han så vi åkte hem och sov. Undra om vi har små barn som gör oss trötta på kvällarna eller om det är åldern??

Nu har vi käkat lite efter dagen mat och nåtgot flötigt brukar det ju då bli. Thomas röstade högst och han fick som han ville så nu sitter jag här trött, mätt och go efter lite pizza och ett par glas kall mjölk. Det är inte dumt det!

Thomas är super sugen på att köpa Buzz och har redan varit i tre butiker för att leta reda på spelet, utan resultat än för det verkar som om de är slut. Måste betyda att det är et roligt spel eller?

Nu blir det lite soff potatis och mys, det är så röset idag… så tur att vi har en go soffa att kura ihop sig i med en härligt filt över sig!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.