Dialog!

 

Waka, Waka, yee oh!
Japp, det är Liams nya favvo sång och han kan spela den om och om och om igen utan att tröttna. Shakira, det är hon som sjunger den och Liam vill jätte gärna titta på youtube och så försöker han härma henne när hon dansar.  Jag bara älskar att se på när han dansar och sjunger den låten!
Jaha, då har man jobbat idag och huvudet är totalt möckat efter idag. Satt de senaste timmarna och räknade ut schema tider och kvoterad tid och till slut fick jag ge upp för då rörde siffrorna ihop sig för både mig och Lisa som jag jobbade med.
Efter en någorlunda lång dag så var det dags att gå ut i det kalla vädret, det var sketa kallt nere i stan. Åkte hämtade Thomas som slutade vid 17, inte ofta vi slutar samma tid och kan åka tillsammans hem men idag passade perfa.
Men det var inte någon rolig färd hem, det var så mycket trafik och det stockade sig ända fram till gräddhyllan. Blev nästan lite panikslagen över att inte hinna hem och hämta barnen innan de stängde igen fritids och förskolan. Men nu var det ju jag som körde så vi han ju så klart!!!
Har lagt mina små guldkorn och jag sitter här och retar upp mig mer och mer för Noel är på ett riktigt tjuvar humör. Liam har väl redan somnat vid det här laget, det tog nog inte mer än några minuter, men den lille fisen Noel han är en redig tjurskalle när han sätter den sidan till.
Just nu håller han på att terra papp Thomas efter att ha terrat mig sen vi kom hem, det fanns inget som var bra idag visst. Tur att mammarika förstår att det beror på övertrötthet, eller jag hoppas det i all fall…
Nu skriker han i vrede och det är verkligen inget som är bra. Pappa Thomas är nog inte heller på toppen humör för jag tycker att deras dialoger mest går ut på skrik och va tyst repliker…
Nej, nu är det soffan som gäller några minuter innan sängen!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.