Dimman har kommit…

 

Och fredagen är här, så avlägsen den har känts men som sagt den som väntar på något gott väntar förmodligen lite ör länge…
Fick en härlig sovmorgon av mina älskade små barn, de kom in och kramade om mig vid halvnio tiden och det är en rejäl sovmorgon för min del. Fast jag har hört dem sitta och kackla lite framför bolibompa morgon.
Nu inväntar jag maken som ska sluta vid tolvtiden, då ska vi äta lite lunch och sen åker Thomas, Liam och Noel till Skänninge för att lämna av min dyrbaraste skatt, barnen.
Jag själv ska gnugga mina tänder så de skiner för jag ska till tandläkaren och laga mitt lilla hål och jag syter rejält för detta. Åter igen bli bedövad i käften och ha den där otäcka smaken i munnen, det är inte kul det.
Jag undrar vart den där solen tog vägen som vi haft i veckan, den solen som gjort mig på toppenhumör och tagit fram mina bästa vårkänslor. Den är totalt väck idag, det går ju knappt se tre meter framför en nu, inte kul!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.