Ditt och datt…

I dag har vi gjort lite ditt och lite datt, mest datt…

Bibbi och Olle for hem nu och pappa har åkt och måla, Thomas och Noel skulle åka handla lite grejer så jag och Liam är själva här på torpet. Det är så skönt, höt bara lite flygfän som surrar här och där. Solen skiner faktiskt lite idag och jag är glad så länge det inte regnar. Liam är och letar i buskarna efter en ogräsborttagare som han av någon konstig anledning kastade ut bland det höga gräset…

Jag tror att mammamarika allt får komma till undsättning för det enda jag hör från min lille Liam är: Mamma jag hittar inte den…

Så hej hopp på med gummistövlar och börja leta…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.