Djuret från helve…

Nu har jag kommit på vad jag verkligen inte tycker om i livet…

De är för mig ett avskyvärt djur och jag hatar faktiskt dem. Ja de är inte stora och de är inte vackra heller och de är verkligen inte mysiga de här små asen.

De äter all skit de hittar och de retar alla semester sovande människor de kan komma åt. Det räcker med en och de klara av hur många som helst. Jag vet inte om de jobbar i skift eller håller på själva tills uppdraget är slutfört.

Den irritera i omgångar och är inte på dig hela tiden. jag tror att när den har jobbat lite på mig så tar den Thomas och så håller den på så. För mig så skulle de lika gärna kunna bli utrotade, det måste finnas annat gott åt fåglar och vad mer som äter dessa små äckliga varelser.

Idag började detta lite kräk klockan halv fem och sen dess har den hållit på och nu gav jag upp. Jag lät denna vinna, jag gjorde några försök att faktiskt mörda den med en Hemmets journal men misslyckades antagligen för den återkom ju hela tiden. Ja, det kan vara så illa att det var en kusin, bror, syster eller en arbetskamrat som fortsatte arbetet efter sin döda vad det nu var. Jag vet inte, men jag vet att jag är vaken och det är inte så många som är vakna med mig vid den här tiden.

Nu ska jag läsa tidningen för snart är det dags att vi går upp för att fara till  Stockholm.

Denna lilla varelse som då har väckt mig är en lite, liten äcklig fluga. Om jag ska se något positivt så fick jag ju se soluppgången från fönstret här på gräddhyllan, men det var ju vår första semesterdag ihop och då vill man ju dra sig lite…

Hellre ensam än i dåligt sällskap

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.