Dopet & dagen!

I dag var vi på dop och jag och Thomas hade fått äran att bli gud förälder som vi gladligen tackat ja till. Det var ett fint dop och ett återseende från en gammal klass kamrat till Mariette, det var prästen själv Erik Dreijer. Kul att se de man nästan bott grannar med och att det gått bra för dem. Sen så träffade vi även Noels och Liams fröken från förskolan och det tyckte Liam var jätte kul och skrek ut i hela kyrkan ”Hej Anna”. Ja det vart många leenden en församling så.

Siv sjöng sin fina sång för Sarah vid dop ceremonin och det vart nästan en tår som kom i ögonvrån då på både mig och andra som var där. Efter dop och gudstjänst så vart det lite fotografering, hoppas att det blev bra för nu vart ju inte jag bakom kamera hehe…

När väl detta var klart var det dags att hoppa in i bilarna för färd till vår föreningsloka för att njuta av middag, tårat och kaffe. Japp alla blev glada och mätta, barnen lekte som sig bör och solen sken över oss alla. Helt fantastiskt att det blev en så fin dag. Ja, dagen tog faktiskt inte slut där.

Thomas, barnen och jag drog oss hemåt för en stunds vila. Därefter fick jag ny energi att åka och köpa en blomma till Anna och Stefan som vi ska besöka i morgon. Plantagen vart öppen så dit for jag för att hitta någon rolig färdig gjord plantering. Men det visade sig att de inte hade något sådant så det vart bara att ta till de små grå för att hitta på något eget. Ja, om jag får säga det själv så blev resultatet helt okej. Ja avgör Ni för här är arrangemanget.

altaltalt

Thomas och barnen var ute och cyklade lite i det fina vädret. Då fick jag en toppen idé!!! bilen behövdes tvätta både in och utvändigt och kan Ni tänka Thomas fick blodad tand så vi gick till tvätthallen allihopa. Jag tog bilen invändigt, barnen tvättade cyklarna och Thomas tog bilen utvändigt och jösses vilken fin bil vi har nu. Vilket team vi var i dag och hela familjen var på ett strålande humör. Det vart till och med kramar hos barnen inget bråk alls idag. Undra om det kan bero lite på att det var vatten med i leken?!

 

altalt

 

Nu så får det verkligen inte regna i morgon när vi åker till Linköping för bilen blänker som en diamant, inte en fläck så långt ögat når!

altalt

Jag och barnen gick in lite tidigare för energin började tryta och lite mat till de små. Liam önskade sig pankakor så det blev det och goda vart de med. Lite lek med legot och sen var John Blund här och kastade sand, nu känner jag även att han har kastat lite på mig. Dags att ge upp för i morgon blir det en ny lång härlig dag!

Sov gott!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.