Dräller av ungar!

Barn, barn, barn och åter barn…

Jag bara älskar barnen och dess kompisar som kommer hit. Vissa tar man till sig så himla mycket då de är så underbara. Liam och Noel har turen att ha så fina vänner som de älskar att umgås med.

Liam har en som han älskar att leka med i sin klass, en så fin kille som även jag fått lära känna då de är här och leker. Skönt att han hittat en som han känner sig trygg med och på svarsenkäten han fick fylla i var det ett namn som kom upp. Var inte Ishak i skolan så var det ingen rolig dag.

Noel han har ju sina två favoriter, Pascal och Robin. De är de tuffas gäng som de själva säger. Idag åkte Pascal, Teo och Katta med upp till Internsport för de skulle köpa en kepa. Noel tjatade till sig en med då han aldrig hade fått valt en själv som han sa.

Inte för att jag personligen tycker de där skatearkeporna är speciellt snygga men som mamma får man ge upp då det bara är det som gäller. Noel fann en gul och svart, ja precis som AIK färger… (Stackars farbror Stefan om han får se denna). Och Pascal ville ha en lika dan fast i lila och blå.

Lila var kanske inte den finaste färgen tyckte mamma Katta och försökte då övertala sin bestämda son att ta en annan färg. Då fick Pascal och Noel undan för att prata lite och jag är inte nyfiken av mig men jag råkade höra vad de pratade om och inte var det att vi mammor fattade något…

Nej, Pascal nämnde lite om färgen lila och så hörde jag Noel säga: Mm, precis som om nån bryr sig om den är lila. Lila är ju skitsnyggt!

Det är härligt att höra dessa små liv peppa varandra och att de står för vad de tycker är fint och inte fint. Kom att tänka på att så har ju även vi mammor varit en gång i tiden… Inte gillade jag min mammas klädval inte!!!

Så även om man blir trött av alla kompisar och ja även sina egna ibland så är det allt härligt när det dräller av barn här hemma. Då vet man att de har kul och mår bra, mår de bra mår jag bra!

Natti natt alla!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.