Dritt!

Ja dagen bara ålar sig fram idag. Det gör ju inte hela bättre att jag är totalt sket slut. Stackars Liam han går här hemma med magont så att han viker sig på mitten. Var på Ryhov med Liam idag, det tog ca 6h det besöket och inte kan de göra något åt det heller som det verkar nu.

Har ringt till jobbet och tagit VAB i morgon för det fu kar ju inte att Liam ska gå och ha ont sen sover ju han inte heller. Thomas skulle ju ha arbetat idag med men kom inte i tid för att de blev fast på Ryhov. Tur att de fixade in vikarie så att det löste sig på Thomas jobb. Det tar ju alltid så lång tid på akuten rena lotteriet när man får åka hem. Hem brukar man ju i och för sig åka för det vill ju inte ha en där från början känns det som om ibland. Så Thomas slapp åka till jobbet idag och fick en extra ledig dag.

Ja, nu gäller det att ha is i magen och hoppas att Liam snart blir okej igen. Det är så jobbigt att titta på han när han ligger på golvet i fosterställning och kvider. Det lilla som han åt och drack innan kom upp på golvet innan och det enda positiva i det var väl att vi fick torka golvet så nu luktar det gott och är rent.

Marie kom i alla fall hit idag och hade en jätte god middag med sig som jag tillagade åt mig, Noel och Marie. Laxfilé och färskpotatis, det var ju jätte gott det. Thomas gjorde lite soppa när de kom hem men Liam tog bara tre skedar sen vart det bra för hans del. Det var det som hamnade på golvet lite senare.

Nu väntar jag hem Kitty som har varit på liten sol tripp på Barcelona tillsammans med goda vänner, undrar just om hon har en spanjack med sig hem?!?! Noel och jag har tränat lite med Knut idag ute på fotbollsplanen det var härligt att andas lite frisk luft mellan regnskurarna som kommer här uppe på gräddhyllan…

alt

 

 

Igår började jag prata med en gammal vän som jag säkert inte pratat med på si så där 15-20 år. Jätte kul, det visade sig att hon bor i mina gamla hemtrakter Taberg nu och är gift med en klasskamrat som jag hade från 1-9. Världen är allt bra liten i alla fall… Eller så är en stor och det är vi som är små?!

När du betraktar gåvan, betrakta också givaren.

 

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.