Du ljuva morgon!

Vilken morgon att vakna till… Du ljuva morgon, fick ju ligga kvar till halv nio och Thomas med. Helt fantastiskt, inte visste jag att dets skulle bli så här när barnen börja bli lite större. De sätter på tvn själv och är nöjda ända tills magen börja göra sig hörd. Ja, jag är tacksam för de stunder jag får ligga kvar och morna till lite!

En frukost i med blaskan vid min sida samt familjen samlad, bara det är ju en bonus i sig. God frulle blev det med, ägghalvor, skinksmörgås och tomtegöt stod på menyn. Alla mätta och glada, nu har vi fyllt energin långt in på lunchtimmarna…

Thomas har åkt till jobbet för att fixa lite Till-tid och, barnen är i sandlådan och jag sitter här med min kaffe kopp. Ska snart fånga dagen ”Carpe Diem” som man så fint kan säga. Ska åka förbi Blomsterlandet för att inhandla en liten gåva tills i kväll då vi ska hem till familjen Silvert och avnjuta lite glögg med tilltugg. En bra avslutning på min ledighet för i morgon är det åter gruvan som gäller och det i många timmar. Så nu ska jag njuta av livet, familjen och min lilla ledighet!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.