Dubbelt upp med glasseriet!

 

… Dubbelt så glassigt idag, dubbelt så gott och dubbelt så trevligt!
Ja, det ringde på dörren i eftermiddags och där stod kära mor med ett paket med glass till barnen. Men även den här gången tuggade de större i sig en pinne med. Så mycket glass som jag har ätit de här två dagarna eller de två glassarna jag ätit i dag brukar annars kanske sträcka sig på någon månad. Men är det ont i halsen så får man offra sig…
Noel har varit piggelin idag men ikväll så när kvällsmackan skulle ner gjorde det ont, ont och lite till ont. Tur det finns Alvedon och flytande sådan för efter en hutt och några 20 minuter senare så åkte mackan ner med glad aptit.
I morgon ska Liam få gå till förskolan, nu var det ett tag sen och även Liam har piggnat till från sin feber och halsfluss. Så i morgon hoppas jag på att vara piggare sp Noel och jag kan åka till bokhandeln så han får välja ut en bok som jag lovat.
Skulle ringa till försäkringskassan och ända en dag för vab, när jag ringde så var det bara 379 före i kön… Bra jobbat av försäkringskassan eller, tog bara 40 minuter att komma fram och samtalet tog väl ca 1 minut för min del. Tycker att de borde kunna styra upp det där bättre när de gör så folk är beroende av dem…
Har nu tittat på mitt favvo program och i dag var det bra, så bra att det kom en glädjetår i slutet av programmet så det var ett gott betyg. Nu, ja nu har jag inte en aning om vad jag ska göra. Borde nog gå och lägga mig men kroppen har inte någon ro, tv:n verkar det inte finnas så mycket att se och Thomas lär väl inte roa mig för han är så upptagen med sitt vad det nu kan vara?!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.