Dunder & brak!

Oj, nu dundrar det här utanför fönstret och svart på himlen belv det med… Ja, jag tror allt att det kommer att bli lite regn här snart men det är ju lite skönt för då försvinner det kvava vädret som vi har nu.

I morgon är jag ledig och det ska bli skönt, men dagen är fullspäckad av aktiviteter ändå. Kalas och sen kalas och sen sova, ja så ser dagen ut på ett ungefär. Idag har jag fikat med Outi och sen med Outi och Marie det var kul att få ihop en date tillsammans. Sen kom Marie och jag på att vi nu då känner samma person fast vi inte har vetat om det, lite kul. För Carlzon har jag känt i många år men Marie har känt han ännu längre och ingen av oss har haft kontakt med han de senaste åren. Men så kom det här med facebook och ”poff” så får man se människor eller höra från dem som man inte hört något ifrån på åratal, helt fantastiskt.

Nu sitter jag och väntar in min kära familj som har åkt från torpet, det ska bli toppen att få se de igen även om det bara blir en snabbis innan de ska sova. Men det är så mysigt att kramas lite och det har jag saknat nu.

Oj, det vart en paus för Marie var förbi och lämna lite saker. Och nu ska jag ner igen till dörren för att möta upp La Familia!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.