Dunkande huvudvärk & rena lyxen med bil!

Vaknade idag med huvudvärk och det trycker över ögonen, förkyld och lite ont i halsen. Men inget allvarligt utan bara en enkel höstförkylning kan jag tänka mig. Upp ur sängen för att dricka lite vatten och några Alvedon så vart jag fit 4 fight igen… Nästan i alla fall.

Frukost och göra oss i ordning för förskola och arbete, barnen hostar och är lite förkylda de med men ingen av oss har feber så det får bli en chansning att lämna de. Jag kan stå ut hoppas jag och i morgon är jag ledig så då får jag vial upp mig.

Har nu lämnat av de och gick hem för att åter stoppa i mig en Alvedon, huvudet känner jag att jag har med mig om man  säger så… Ska snart åka ner till jobbet för att ta tag i dagen som kommer. Det blir en lång dag för jag jobbar till sena kvällen.

Så min dag blir att tass med jobb och ett huvud som dunkar jädra, men jag har varit med om värre saker… Hoppas att det inte regnar lika mycket i kväll som det gjorde sist jag jobbade. Då blev jag ju blöt som en wettex disktrasa. Jag drog åt mig all väta som man kan tänka sig den kvällen och svårt var det att få upp värmen igen efter att blivit blöt med en vind som kunnat blåsa bort mig ända till Visingsö. Tur är att jag står stadigt med båda fötterna på jorden…

Ska leta i frysen efter något ätbart att ta med sig till jobbet, men jag tror att det är döfött från början. Vi har inte riktigt kommit igång med matlagning och infrysning efter ledigheterna. Men i värsta fall så får jag väl köpa lite börd och göra mig en macka på jobbet, det funkar det med.

Nu ska jag åka ner för att leta efter en parkering för idag har jag bil, rena lyxen!

Hasta la vista baby!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.