Dyrt eller dyrare?!

 

Kors i taket!
Ja, idag har jag varit med om något mycket ovanligt, något som inte hör till vanligheten hemma hos La Familia Jonsson på gräddhyllan.
Idag har Thomas tagit ledigt från Willy Wonka’s fabrik och inte bara det, mammarika är också ledig idag. Detta brukar ytters sällan komma samtidigt så det var en lyx att äta en stilla frukost med maken utan att barnen var hemma.
Mina små liv var ju dessvärre inte lediga, utan de hade plikter som kallade. Liam till skolan och bli mer vis än vad han redan är och Noel till fröskolan för de skulle ut och plocka majs och det kan man ju inte missa.
Så efter frulle åkte jag och Thomas till A6 för att kolla inte lite vinterkläder till barnen, detta har icke skett att Thomas någonsin har varit med på innan så när vi stod i affären och tittade så fick jag ta emot en tung Thomas som trillade baklänges… Japp, han höll på att svimma av chock som han uttryckte det när han såg vilka priser det är till ytterkläder för Liam och Noel.
Jag vet inte vilken värld Thomas har levt i innan men inte i den världen jag har levt i, för jag vet att det kostar men ska man ha bra kläder som håller så får man öppna lite djupare i plånboken som jag snällt sa till han.
Så nu hoppas jag då att min kära make håller sig mer uppdaterad på vad saker och ting kostar så jag slipper ringa ambulans för hjärtstopp nästa gång vi ska till att köpa in lite kläder…
Alltid får man vara med om något nytt, idag var det Thomas tur att få erfara som han sa till mig: Men Marika, kläderna kostar ju lika mycket till barnen som det gör till oss, det har inte jag vetat om…
Men även om det inte vart något inköp av vinterkläder idag så blev det 3 par jeans till barnen på Company, alltid något!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.