Eftermiddag!

Nu är det eftermiddag på gräddhyllan och mina små prinsar har jag samlat ihop, ja den store är ju på jobb fast han kanske ska gå under kategorin ”kung” och inte prins.

Idag känner jag mig nyttig för jag har börjat med lite förberedelser inför 1:a advent som går av stapeln på söndag om jag inte misstar mig. Så jag har gjort färdigt på balkongen och gjort en riktig städning och damning därute samt tagit fram lite krukor som jag nu bara ska köpa till lite julblommor till. Thomas däremot ska få sätta upp slingan på balkongen för det känns som om det är med manligt göra… hehe

Så jag får se om jag hinner åka iväg senare i kväll och köpa lite växter eller om jag gör det till helgen. Thomas ska få konka upp lite julkartonger med alla lampor i och ta ner lite annan bröte som står här och tar plats.

Japp, så jag känner mig som en nyttig mammarika idag och jag tycker jag har kommit en bra bit på vägen med att få undan och städat.. Kul värre…

Nu inväntar jag Fru Silvert och hennes små prinsar som ska komma och leka lite. Så jag kanske ska få undan disken från lunchen i stället för att sitta här?!?!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.