Ekorrhjul!

Onsdag, den så kallade lillördagen har börjat gå mot sitt slut. Inte för att det har känts som om det var lite lördag idag, tycker det har lunkat på i sin vanliga takt. Gå upp tidigt, det brukar man inte behöva göra på en lördag om Du inte så har valt att jobba inom serviceyrket som jag då.

Så dt har varit skola och förskola för de små och pappa Thomas har gjort gruvarbete i fabriken. Mammarika har, ja vad har hon gjort egentligen? Tja, jag har passat ”Zeppo” eller om man ska stav på finskt så blir det ”Seppo”. Det innebär ju en hel del promenader och det var ju bra att få komma ut på det. Kanske ha fått i mig ett mikrogram av vitamin D då jag har gått under den borttappade solen.

Inte bara det, mammarika har lagat lasagne, det var uppskattat av mina tre favvo killar. Sen har jag dansat en sväng om med Fido, då det var lite sten inne och det gör så förbenat ont att kliva på små sten med bara fötter. Fattar inte vart de kommer ifrån för oftast så tar faktiskt barnen av sig skorna innan de springer in. Det får väl bli ett mysterium…

Nu sitter jag här och funderar över hur veckan kommer flyta på, det är lite möe nu ”IGEN”. Det är simskola på fredag, men då ska jag jobba en sväng innan. Sen efter det är det en snabb färd upp till nedre gräddhyllan för att lämna av Liam och Noel till Kitty på kvällen.

De ska sova där då jag och Thomas har lovat bort våra tjänster över helgen. Det är inte så att vi jobbar på någon firma som hyr ut oss personligen utan helt sonika kommer vi jobba gratis utan inblandning av någon förmedling där de hyr ut snygga mammor och pappar till behövande andra människor!

Stefan och Anna har valt att flytta och då behövs det lite grabbartag från Thomas att bära och lite kvinna tag av mig till att städa, det är ju en favvo syssla som jag visst har… Städa bör man annars dör man, är det inte så det heter?!?!

I morgon är det jobb, så då är den dagen också bokad, inte en lugn stund den närmaste tiden. Söndagen den är en kalasande söndag då Kayliegh fyller 6 år, då ska vi ut och fira i Norrahammar. Ja, sen är helgen slut, finitio och dags att börja jobba igen… Ett ekorrhjul helt enkelt!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.