En annorlunda kväll…

 

En kväll fast inte som de sista kvällarna…
Nu sitter jag på gräddhyllan och har tagit mig en dusch och strosat runt i min morgonrock. Barnen satte jag i badkaret idag och jag fick inte ens rent fötterna efter att ha skurat de rejält, men jag tänkte efter en stund att det var ju ändå ogjort arbete.

Barnen ska ju åter till vårt paradis i morgon efter vi friat kära mamma och där springer de ju barfota i ur och skur näst intill. Så för att få deras fötter krävs nog ett timtalt långt bad med massor av klorin, ja kanske inte klorin med att de få luckra upp rejält. Men som sagt det är barn och de måste ju får springa runt lite och leka utan skor och utan strumpor, så är det att vara barn och är man mammarika får man lära sig att har man två små guldpojkar så får man bita ihop och blunda för viss lort…
Vi kom hem här i eftermiddags och det som är märkligt är att jag blev lite rastlös för plötsligt så satt man i sin älskade lägenhet och det var tropiskt varmt ute och hade inte så mycket att göra. Thomas tog med sig Noel på lite ärenden och Liam lekte med sin kompis från trappen. Gick ut en stund och satte mig i solen men tröttnade lika fort som jag satt mig.
Det blev så tomt nu när man har haft sina vänner så tätt inpå sig och som jag och Thomas sa i bilen hem, jösses vad det har gått bra och vad kul det har varit med Outi, Tommy och Felix dessa dagar som varit. Fast i morgon ses vi ju åter igen på kvällen för vi bestämde att de skulle komma åter några dagar för att ha kul med oss men denna gång kommer Alexander med i stället för Felix och då kommer Liam och Noel bli glada.
Ja, vi har i alla fall passat på att göra lite nytta när vi ända var hemma här och kollat post och läst JP som för övrigt inte är så mycket att läsa på sommaren ändå, men visst hade det skett en del små saker här hemma.
Funderar över hur det ska gå och vänja sig av med att vara vaken halva natten och sova fram till framåt niotiden, det kommer nog bli en pina både för mig, Thomas och barnen!?!
Nepp, nu ska jag läsa lite innan jag ska se på tv i sängen, det har jag saknat lite på torpet. Men smart mammarika som jag är har jag köpt mig en himla massa tanttidningar och löst en himla massa korsord och det var hur länge som hels sen jag gjorde och jag hade glömt hur kul det var så när jag tänker efter kan tvn kvitta på torpet…
Så denna kväll är inte som de sista kvällarna på torpet då det slutar med att vi sitter och spelar kortspel, jag mammarika vinner och har sen tre tjuriga medelålders fiskföräldrar efter mig… Nepp, denna kväll har jag inte någon efter mig, eller kanske lite då Thomas som är som en igel på mig hehe… En annorlunda men bra kväll!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.