En bättre dag, men för vem?

En mycket bättre dag än tidigare dagar har det varit och avslutningen vart pricken över i:et.

Var ju inne en sväng och var med på ett litet möte och efter det så gick jag ner till stan och fördrev tiden medans jag väntade på bussen hem. Då när jag gick där så fick jag lite nya kläder inhandlat till mig som var en sån där spontaninköp. Sen hittade jag lite mer julklappar till barnen, massor av lego. 700 bitar och så köpte jag en platta till det med så plånboken vart mycket lätt att bära hem om man säger så, men det var det värt!!!

Sen var jag hemma en sväng och fixade innan det var dags att hämta hem de små. De var ju superhungriga vid 14 tiden så det var lika bra att sätta igång med lite mellanmål. Själv gick jag på sparlåga för jag skulle ju ut och äta med mina härliga kollegor i kväll.

Efter det ville de leka lite och jag gick och la mig lite för en vila men den vila blev inte långvarig. Hörde hur det började skvala vatten i badrummet och mycket riktigt vart det översvämning i hela badrummet. Liam tyckte det var jätte märkligt varför jag vattnade golvet och jag tyckte väl att det var mindre märkligt…

Så då tog det en stund att torka upp men nu glänser golvet som en diamant. Jag vet också vart läckan kommer ifrån för jag satte mig efter att jag torkat upp och tittade på tvättmaskinen och det visade sig att någon stans i slangen ut när den tömmer är det stopp så allt vatten kommer därifrån.

det hände lika dant igår men då upptäckte Thomas att det var vatten på hela golvet. Det som är lite komiskt är att han fråga mig och jag höll p med någon special städning i badrummet, jag tittade på Thomas med stora ögon och frågade lite frågande: Brukar man göra det klockan halv elva på kvällen??? Fick inte riktigt något svar men jag tror han fattade vinken.

Men vi fick upp det vattnet med men då visste vi inte vart det kom ifrån. Men när den väl är rensad som jag hoppas att Thomas gör innan han somnar idag så ska det nog inte vara några problem.

Men som sagt vilan gick ju åt skogen så det var lika bra att ta tag i mig själv och försöka bättra på mitt utseende, svårt fall men, men värt ett försök. Sen kom Kitty upp vid 17 tiden för att passa mina små ögonstenar. Thomas var tvungen att jobba över och det rejält idag. Tur att jag har min köra syster till hands vid nödsituationer…

Åkte ner till kontoret för att sluta upp med mina kollegor och sen till ”Kock och Bar”. Maten var superb och mätt blev jag med, jag har en aning om att alla blev väldigt mätta och alla var nöjda.

Sen vid fem över nio hör jag min mobil ringa oavbrutet och då kom jag på att Thomas skulle ju hämta upp mig på hemvägen från jobbet. Men har man det trevligt försvinner både tid och rum ju. Så jag fick tacka för mig och säga adjö till alla. Ser redan fram mot nästa års julmiddag med mina kollegor!

Väl hemma och nu sitter jag här och reflekterar dagen. Fick ett tragiskt eller sorgset besked idag och jag försöker tänka lite på vad som komma skall. Hur kommer det att bli och varför? Jag säger uppriktigt att jag ”Hatar cancer” sen om den är godartad eller inte det skiter jag i… varför, varför och varför?!?! Ja, jag tänker nu lite ego och jag tänker i förväg men det brukar inte sluta bra och jag vill inte det ska vara dags än… Skit åt cancer och skit åt alla jäkla hemska sjukdomar som tär på kroppen till sista andetaget.

Ytterligare en sak som jag kan ligga och grubbla på när jag inte kan sova på nätterna, vad komma skall mer??? Så när jag tänker efter, har det varit en bättre dag? Ja, för mig men inte mitt ego om jag tänker på vad jag kan mista eller mina nära och kära, då har det varit en skit dag eller dagar!

 Ett gram sjukdom känns mer än hundra kilo hälsa.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.