En bal på slottet!

 

Okej, då var det måndag igen och hösten verkar vara närmare än vad jag trott. Alla aktiviteter är i gång och allt rullar på fortare än ljusets hastighet känns det som. När jag gick med barnen till bilen idag så har löven redan börjat falla bruna och torra, det var då jag fick känslan att sommaren är över och nu går det bara åt ett håll, åt det kalla och mörka.
Men det som är ljust är väl ända att mammarika har denna vecka kvar av sin ledighet, förutom idag då jag ska in och gästspela några timmar på apt. Efter det är det dags att hämta upp Liam och Noel, fixa lite käk och sen till fotbollen så Liam kan komma igång igen.
I natt vaknade jag av värsta smällen från badrummet… Man blir ju totalt klarvaken när något trillar ner och hamnar i badkaret, det dånar ju som om Tor sprang med sin hammare upp i himmeln. Men när jag hade undersökt vad det var kunde jag gå och lägga mig med tanken på att jag skulle påminna Thomas om att han får sätta upp korgen ovanför badkaret och sen kanske vi inte ska belasta den med 15 tvålar…
Nåväl, vad är en bal på slottet?! Kanske helt tråkig eller helt underbar?! Det får jag nog aldrig veta då jag aldrig kommer komma till slottet för att gå på bal men en sak som jag får det är att gå till köket och käka lite frulle!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.