En blev två som faktiskt blev tre!

 

Idag kom ju Outi på lite kaffe och tårta som hon åt med glad aptit. Innan hon dök upp kom ju pappa in en sväng och även han åt tårta med glad aptit. Efter att Outi kommit så dök även Tommy upp lite oväntat med dock så välkommen. Han hade tagit med sig en påse med Ahlgrens Bilar till Thomas. Ja, Tommy har fått för sig att HV71 kommer att förlora mot Färjestad nu på onsdag och då kommer Thomas behöva tröstäta lite. Vet inte vart den befängda idén kommer ifrån att HV skulle tappa sin aptit på mål nu?!?!

alt

 

Men jag tänkte för mig själv att jag låter han hållas, det kommer ju ändå sluta med att han kommer med huvudet mellan knäna och tigger och ber att få vara våra bästisar. För han vill ju vara en i gänget Tommy med, en blå gul grabb som sjunger HV ramsan på lite norskt vis.

Japp, vi får väl bjuda in familjen Ojala/Haugen på en middag och diskutera Färjestads fall. För vi blå gula fan är rätt så goda vi förlåter lika fort som något har hänt!! Ej långsinta här inte, så Heja HV Blå!

Liam har lyst som en sol på förskolan idag sa Amy, han har haft så kul och de har märkt att han hade saknat förskolan. Det är så kul att höra för då vet jag att Liam trivs och att de tar väl hand om Liam. Då kan jag arbeta i lugn och ro och dela med mig av min Liam till de han tycker om. Det är så skönt att Liam har blivit pigg igen, nu har jag min glada goa kille med massor av humor här hos mig igen! Älska dig Liam!!

Nu ska vi vänta hem pappa Thomas så vi får busa lite med hann innan mörkret kommer igen för i morgon blir det en lång, lång dag och då hinner vi inte busa eller umgås speciellt mycket.

Medan man funderar på vad man ska göra kan man slå sig ner och sjunga en visa.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.