En blev två!

Satt här och väntade på lite morgon kaffe besök. Så ringde det på dörren och jag öppnade, men det var inte mitt väntade besök, det var pappa som också var sugen på en morgonkaffe. Tur att det fanns tårta i kylen att bjuda på. Nu sitter jag och väntar på mitt andra planerade besök och tårtan räcker även till henne!!

Härligt med lite spontanitet det gör en så glad och nu tittar även solen fram. Det kan nog inte bli så mycket bättre idag! Hoppas att alla mina nära, kära och goa vänner får en toppen måndag för det är bra med en härlig start på veckan!

Nu har far åkt med en mätt tårtmage och ett smiley på läpparna, kul att göra någon glad.

Sol, sol massor av sol! alt

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.