En blöt fredag i Juli!

alt

Fredagen gick allt för fort, det är ju så att när man har kul så rinner tiden iväg. Jag och alla tre mindre människor och en hund fixade och trixade under förmiddagen. Det var väldigt varmt och det fick vi känna på när vi skulle ge oss på mitt älskade blomsterland. Efter en kvart i värmen och gassande sol skrek jag högt ”vem vill gå och bada?” Jaaaa kom det från alla tre, så vi vandrade ner för att svalka oss i det sköna vattnet. Efter det vart hjärnan som den ska vara igen!!

altalt

altalt

Sen var det att fixa till lite lunch men man har inte så mycket matlust i värmen som var. Åskan dundrade i flera timmar men det kom inte något regn förens efter två tiden på dagen. Det var skönt, då passade vi på att ta lite siesta, ja Liam och Noel sprang i och för sig ut och in och hade kul i regnet till min sorg… För jösses vad det kommer in mycket skräp från de små barna fötter som tassade runt. Fast de hade så kul så jag ville inte avbryta deras lek, det går ju alltid att dammsuga upp sen.

altalt

altalt

Sen hörde vi en bil när vi satt och mumsa i oss lite jordgubbar och vattenmelon. Det var Stefan som kom på lite besök, fast det visste ju jag innan men det är så kul när han tittar förbi. nu var det åter dags att ta sig ett svalkandes dopp, vi inväntade bara min kära make som skulle dåna ner med sin nya fina MC. Ja, strax där efter så kom Thomas mycket riktigt dundrande med sin MC, detta var något nytt fler Olle så han blev helt galen i sin hundgård. Han slutade inte skälla på Thomas förens han såg vem det var, det är bra med en vakthund ute i skogen. Då vet vi om det kommer några troll och smyger runt husknuten för då börjar Olle skälla i högars sky…

altalt

altalt

Ner till dammen med lite fika, där var vi länge och alla hade skoj. Stora lekte som små och små förblev små… Tänk vad vatten kan göra en glad. Fast det är ju allt för tragiskt med dess drunkningsolyckor som skett de senaste dagarna, jag blir så rörd… Olle fick följa med ner och även Olle fick ta sig ett ofrivilligt dopp, jag tyckte allt han var tvungen att svalka sin varma päls. Efter den simturen blev han lugn och nöjd. Så det lilla motstånd han gjorde innan glömde han nog lika fort…

altalt

altalt

Det är ju himla tur att vi har de där dammarna och på den nya som är ännu större ska vi nu göra en sandstrand. Sen har vi vårt lilla paradis och där kan vi koppla av från stressen i vardagen. Då kan till och med rensa land, diska och annat måste göra vara riktigt kul. Men jag hoppas att vi snart blir klara med det sista rummet på övervåningen för då blir allt helt perfekt… Ska se om jag kan blinka till mig lite mer hjälp från svärfar och sen får vi nog hitta på en glad överraskning till svärfar som tack för hjälpen. Men jag undrar bara vad vi ska hitta på, han har ju allt.. Kanske en upplevelse…?!?!

altalt

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.