En dag i tårtans tecken…

En dag i tårtans dag har det varit idag…

altalt

Ja idag har det åter igen festats på både presenter och tårta. Slapp även i dag göra middag och det är ju skönt så länge jag slipper det. Men i morgon tror jag att jag åker på att göra det och då får jag väl tass med grytor och spis under en stund.

altalt

Marie från stan kom till mig i dag och hon hade med sig presenter till mig, jag blev jätte glad. Biobiljetter, trisslott och en fin blomma. Jag har verkligen blivit firad det här året även om jag inte fyller jämt… Det måste bero på att jag är älskad, kan inte kommer inte på någon annan anledning…

alt

Men det var inte bara det som hon kom med i sin han, utöver detta kom hon med en smörgåstårta till min glädje. Sen grädden på moster så hade även Maire på stan köpt med sig en vanlig tårta, hur go är inte Marie då?! Jo, det ska jag tala om hon är super go!!!!

Så jag, Marie, Liam och Noel festade på rejält här tills vi rullade runt. Men jag har inte glömt min kära make som jag lämnade kvar till av båda sorterna.

alt

Men det tog inte slut där, vi vart bjuda på kalas på söndag hos Siri som har fyllt 5 år men då kan vi inte komma för då ska vi på konfirmation. Så vi skulle komma ut i eftermiddag och gratta av henne. Då fick vi middag och efter middagen kom det fram en tårtbit till kaffet. Det har varit kalas hela dagen och gott var det med.

alt

Men nu börjar jag allt bli lite kalastrött och det ska bli skönt att allt återgå till det normala. Och på tal om det normala så betyder det att man ska gå upp tidigt och lägga sig tidigt. Jag kanske inte la mig så tidigt men jag gick upp väldigt tidigt för Kamilla var och ringde på dörren redan strax efter 8 i morse och ville ha kaffe. Det var tidigt och det var bara att bita ihop och gå upp för att se någorlunda anständig ut när Kamilla ringde på dörren. Noel hade precis kommit ut ur rummet så han vart helt yrvaken och Liam satt och tittade på barn tv och slappade i soffan.

alt

Nu ska jag sätta på en film hade jag tänkt och avsluta den dag som gått i kalas och tårtans dag med film.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.