En dag med det lite bättre tänket…

Vädret är tris och jag sitter här och dricker en kopp kaffe. En lite styrkes kaffe innan det är dags att åter inta dagen och göra det bästa av den.

Min dag hoppas jag kommer bli bra även om vädret är trist och grått med ett inslag av lite dugg. Eller som man kan säga, det hänger i luften. Dagen som jag har ska jag först och främst göra så mysig som möjligt. Det började bra med en gemensam frukost med barnen efter att de låtit mig sova fram till 8. Det bugar mammarika för och tackar så mycket för lite sovmorgon när man ska jobba kväll är alltid välkommet.

Nu är frukosten över och köket fixat. Mitt kaffe har jag precis tagit och de små prinsarna sitter och tittar lite på barn tv innan jag ska rycka tag i dem och gnugga tänderna glänsande rena och vita. För att sedan dra över de lite kläder och flänga med de till förskolan. Nej inte redigt så brutalt kanske men det är så det kommer att se ut inom en snar framtid. För vid 11 ska de vara lämnade och jag ska hem och fixa min lunch för att sedan bege mig ner till gruvan.

Men jag tror på att den här dagen kommer bli kanon och att allt kommer att flyta på och innan jag vet ordet av det så är jag hemma här på gräddhyllan igen och kan njuta av två dagars ledigt. När man har något att se fram mot så går allt lite lättare och det jag har att se fram mot den här veckan är onsdag. 

På onsdag så ger jag mig av tillsammans med mamma, Anita och Eva till Ullared. Men en sak som är säker jag kommer verkligen inte försöka slå de där underliga nissarna som är med i nya dokusåpan om Ullared. Nej tack jag håller mig till min lilla budget och är glad för den. Tänk om jag skulle handla för 13000 då hade min kära make fått en hjärtattack och det vill jag ju inte att han ska få!!!

Nu är koppen halv full, eller kan man säga att den här halv tom… Halv full låter bättre än halv tom för det är ju det positiva som gör att det blir bättre… Och idag ska jag ha en dag i det positiva har jag bestämt mig för.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.