En dag med möe innehåll…

Uj, torsdagen hade mycket att ge idag…

…började med att fira av min kära vän Eva som fyller 24+ nått. Det med en lunch och en paket samt en kladd kaka som jag bakat åt henne för det är Evas favorit. Gissa om hon blev glad och överraskad?! Japp det blev hon!!

Därefter så gick jag till jobbet och det en timme för tidigt men det var skönt för då hann jag slappna av och ta lite nya krafter inför den här kvällen. Sen ringde Kitty också bestämde vi då hur det skulle gå till när Kitty, Alice, Liam, Noel och Thomas skulle åka till vårdcentralen för att ta den omtalade sprutan, den som jag tog förrförra veckan. Men nu är det gjort!

De må jag säga att jag är överraskad av Noels lugn och väldigt överraskad av Liams högljudda skrik både innan, under och efter sprutan. Noel hade lugnt tittat på när andra tog sprutan och sedan dragit ner sina byxor och satt sig när det väl var hans tur. Liam hade de dessvärre fått hålla fast till slut och det är ju inte det ultimata. Men efter att Thomas rådfrågat personalen så hade de bestämt sig för att göra så. Nu är det gjort och när jag pratade med Liam innan i kväll då de satt på Mc Donalds så var Liam rätt nöjd ändå!

Så i morgon är jag ledig och ska då hålla min små liv hemma och se så de inte får en light influensa som man då kan få… Hoppas att det går bra och de slipper en massa ont och så.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.