En dag till…

Idag ska jag försöka att orka hela långa dagen sen är jag ledig en dag. Den lediga dagen ska jag tillbringa med familjen på Skara sommarland, det ser jag fram mot!

Men först ska jag genomlida den här långa dagen som jag ska tillbringa på jobbet. Nu börjar jag bli trött på att se kontorslokalen och önskar mig några veckors semester, men jag får snällt vänta 3 veckor till.

Gårdagen flöt på och familjen kom hem från torpet, de var hemma många timmar innan mig. Jag han träffa piggelin Noel som inte ville sova när jag kom hem och det var skönt att få gosa lite innan han skulle sova. Liam sov som en stock när jag kom så där vart det torka på både pussar och kramar. Thomas var i sitt esse och satt vid datorn och gjorde en massa konstiga ting, det hela slutade med att Addie och Thomas slarvade bort vårt Internet så nu har vi inget. Tur att det finns dator på jobbet så jag får göra av med lite energi och abstinens där.

Det har hänt mycket bra på torpet, bilder kommer senare när vårt Internet fungerar igen (hoppas det kommer igång idag). Renovering på övervåningen är i gång och en bra bit är redan klar. Liam och Noel har slitit och hjälpt svärfar så de vart alldeles sotiga när de slet ut delarna från den gamle kakelugnen. Liam hjälpte även till med att riva ner alla tapeter som satt på väggarna, en riktig liten arbetsmyra är allt vad Liam är.

Under dagen igår när jag arbetade så ringde Liam till mig och berättade att Noel fått tag på en fjäril. Denna lilla fjäril miste sitt fjärilsliv för Noel skulle bara hålla den så den inte flög i väg och det resulterade i att den blev mos. Ja, så går det när man klämmer ihop handen så att den inte skulle flyga iväg…

Nu ska jag gå till Napoleon och köpa mig en fralla till frukost, det ska bli gott!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.