En dator till i hemmet…

Lördag och idag har jag jobbat men det känns som om jag varit ledig hela dagen. Kanske beror på allt positivt som jag varit med om eller så är det helt enkelt så att det ha varit en så bra dag i alla fall.

Började ju tidigt i dag så jag har haft turen att sluta lite tidigare med och på så vis fått massor gjort. Men vid lunchen så gick jag ner till stan och inhandlade lite kläder inför min resa med Kicki som även hon köpte lit till resan. Fast för att orka shoppa behövs ju proviant så vi tog oss en macka inne på Johans.
Nere på stan och i dörren in till kaphal så var det någon som ryckte tag i mig och där stod ju min kära moster Ann och min kära lilla kusin Josefin, fast Josefin är ju inte så liten längre för även hon åldras ju… Märkligt att mina små kusiner har blivit mina storkusiner?!?!
Sa hej, hej snabbt och en kram för att sedan ta upp stora plånboken och shoppa loss. Så blev fallet för jag hittade lite spontant både ett linne, klänning, kofta och en tunika. Kläder som jag inte visste jag behövde förens jag såg dem, sånt gillar jag skarpt!!!
Hem sen efter detta för att hämta upp Thomas, Liam och Noel i farten för vi behövde köpa lite mjölk och annat ätbart. På vägen till affären så hade Thomas på något konstigt sätt bestämt sig för att köpa en dator till Noel och han hade redan pratat med säljaren. Eller som Thomas la fram det till mig: Jo, jag har pratat med han och sa att jag kunde ju komma och titta på datorn. Och för mig när mina öron här detta så ska jag nu översätta det för Er: Jo, jag har bestämt att när frun kommer hem åker jag ner och köper datorn av dig…
Sagt och gjort så blev det som det sistnämnda och då kom jag på att Noel inte har någon stans att ha datorn på så då for vi upp till Ikea och inhandlade ett litet skåp som man kunde hänga upp på väggen, blev kanoners nu när den är på plats. Efter det ville barnen ha en chokladboll på Ikea, ja även det stora barnen Thomas ville ha en och jag tog mig en god kopp kaffe.
Slutet på detta är ju ännu bättre, HV71 spelar mot Djurgården uppe i Stockholm och tar SM GULD och detta fick jag se på tv hemma i soffan, kan ju inte bli bättre!!!!
Så kontentan av dagen: KANON DAG!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.