En fin dag!

Idag var då begravningen för Ulla Zimmerman. Det var en jätte fin begravning och stämningen var bra trots att det är så sorgligt. Kapellet var ljust och fräscht och prästen var lättsam. Det som gjorde att det trots allt var lättsamt var det fina vädret, sol gör ju genast att man blir lite piggare.

Eva och pappa Bosse, var väldigt skärpta trots många tårar. Jag kunde inte titta på Eva under avskedet för då hade jag och börjat böla direkt. Guttarna var så duktiga och de hade hjälp Eva innan när de skulle gå in i kyrkan. För dä hade Eva känt att det var jobbigt. Goa killar som de har hade de frågat Eva om de kunde göra något och Eva sa distrahera mig… Så det slutade med att Eva förhörde de på gånger tabellen och det vart ett bra knep för att inte bryta ihop.

Efter avsked for vi iväg till Yxhammargården för en middag och det vart jätte fint med tal och minnen. Även där fick man ju ta fram servetten och torka bort en tår då och då. Men allt kändes bra trots det tråkiga och familjen Zimmerman vet jag kände värmen från Oss alla som var med.

Det var kul att få lite kvalitetstid med bara Susanne med i bilen. När vi sen satt och åt middagen kom jag och Jon på att vi var ju lite osmarta som tog två bilar. Det är lätt att vara efterklok. Tror att jag åkte på en hundvakt i två veckor i sommar med, men det är en senare fråga. Först så ska jag åka på lite semester innan semestern. Därefter så är det dags att börja planera för sommaren och vad som komma skall!

Åter till min kärlek som jag har längtat efter hela dagen… Nu blir det myyyyyyyssssssssssssss

Det är lätt att säga kloka ord, men svårare att leva upp till dem!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.