En fin morgon…

Nu har jag varit uppe väldigt länge och väldigt tidigt… Men det var väldigt fint, tyst och lugnt. Åkte ut till Trånghalla och såg solen gå upp, inte särskilt många vakna vid den tiden. Solen hade redan börjat värma upp vid halv sex tiden i dag så jag tror faktiskt att sommaren har kommit nu.

Nu har jag kommit hem efter min lilla S.W.A.T insatts och väntar på att min familj ska vakna till liv här hemma så vi kan ha en mysig frulle ihop. Därefter väntar jag på samtal från Sandra då jag kan komma på lite förmiddags kaffe och hämta hem tältet vi ska låna i sommar. Skönt att vi kan låna ett så vi slapp att köpa ett tält, det kan ju vara så att vi avskyr att tälta och då vore det ju tråkigt att ha köpt ett som bara blir liggande.

Å andra sidan kan vi bli hel frälsta men då kan vi ju köpa ett eget i stället för att låna. Men jag tror nog på det förstnämnda för min del, jag gillar lyx och Comfort alt

Nu hör jag att det knakar i en toa dörr, undra om det kan vara maken min som har orkat sig upp ur vår goa säng?! Låter som det var en vuxen som knallade runt så, ja det är nog Herrn i huset. Och för den delen så är det så här hemma hos oss. Att så länge gästerna är här är det han som bestämmer, men när de gått så vet han vem som är VD…

Det hårdaste arbetet är att gå och lata sig

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.