En fotbollsmorsa i sina bästa år!

 

Mammarika, en 37-årig fotbollsmorsa!
Mm, jag har gått och blivit fotbollsmorsa utan att ha reflekterat över det. Inte för att det har varit någon flickdröm, kan inte minnas alls att jag har haft några drömmar om fotboll (även om mitt minne är dåligt, men inte så dåligt).
Ja, jag kom på att jag har visst blivit det, för nu till helgen kommer det jag aldrig trott att jag skulle få vara med om. Jag, mammarika i egen hög person ska stå i föreningens kiosk och serva de som behöver hjälp eller vill köpa något. Jag, mammarika ska vara fotbollsmorsa i Ekhagens IF, detta har jag inte hunnit smälta än.
När blev mina barn intresserade av sport? När fick jag, mammarika för mig att mina barn ska gå med i en förening som jag måste vara delaktig i? Tja, förmodligen har jag gjort detta vid ett sovande tillfälle för precis som om inte vi har nog med allt annat vi har åtagit oss.
Ja, man ska jobba för jobbar man inte får man inte lön och får man inte lön kan man inte betala räkningar… Det är ett av de åtagande jag och maken har tagit på oss men det största av allt förutom att vi ska ta hand om varandra då vi sa ja till varandra så har vi ju våra två helt underbara barn. Snoriga, hostiga, friska, glada, sura, arga och helt underbara.
Ja, så nu har jag blivit av med min oskuld i föreningslivet på Ekhagens IF…
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.