En fullspäckad dag…

Äntligen kväll, ja konstigt att jag längtar efter kvällen… Ja, men då betyder det att jag snart kan gå och lägga mig och får sova. Jag har varit otroligt trött idag så trött brukar jag inte vara även om jag går upp tidigt.

Noel har varit en liten odåga i kväll och har somnat för en stund sen. Han har kört hela registret i kväll och jag märker att han är väldigt trotsig mot sin mor. Noel har spelat musik, gått på toa, varit törstig, undrat vem som går i lägenheten, frågat vart pappa är och varit allmänt påfrestande. Kan nog skratta åt Noel när han tar studenten eller doktorerar i något ämne men inte en kväll som denna.
 
Thomas har varit ute och kört sin nya motorcykel och kom hem nu helnöjd och glad. Så det vart nog ett bra köp ändå och det var väl på tiden nu att uppdatera några årsmodeller, närmare bestämt 11 tror jag. Vem vet på denna kanske jag till och med blir sugen på att åka med på?? Jag ska i alla fall ta mig en funderare och sen titta lite närmare på den. Niclas och Stefan vart i alla fall sugna på att test köra den vid något lämpligt tillfälle…
 
Har varit hos Marie på stan idag hela familjen och tittat på när Thomas har servat hennes dator och internet samt borrat upp hennes köksbord. Ja, det slutade med att Thomas fick åka ner en gång till i kväll för att ta med sig sin kära slag borr och göra ett ingrepp på väggen. Men det hade han ju inget emot för då fick ju han tillfälle att testköra sin nya ögonsten. Innan vi åkte hem från Marie på stan så packade vi in oss i bilen och åt kvällsmat på Max. Marie ville gärna bjuda de små liven på lite kvälls mat så det passade ju bra att åka dit. Det slutade med att vi alla rullade ut från Max och nu är vi inte sugna på att gå dit på väldigt länge, men gott var det.
 
Sitter nu i soffan med den lilla söta laptoppen som jag har blivit mer och mer förtjust i. Helt perfekt att krypa upp i soffan med tv:n i bakgrunden och skriva och kolla runt lite här och där på nätet. Det var ju inte så tokigt köp av maken min när allt kommer omkring. Först så trodde jag att det skulle bli svårt att skriva med det mindre tangentbordet men jag har vant mig väldigt fort.
 
I morgon blir det en lång dag igen men då består den av en dag på jobbet. Men efter detta så har vi en härlig ledighet ihop hela familjen och far då ner till kusten för att fira midsommar med vännerna. Hoppas bara på solen för det blir så mycket bättre då…
 

 När man ska ta honung med ballong är det förfärligt viktigt, att man inte låter bina veta att man kommer

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.