En glad Liam & två trötta skogsarbetare…

Efter tre klyx har jag äntligen sett en liten glimt av min lilla kille Liam. han har varit borta sen i måndags och jag har saknat Liam oerhört mycket. Men idag efter sista här hemma såg jag ett leende och hans glada skratt hördes. Det där lilla finurliga leendet kom fram och så sa han, mamma i morgon är det fredag och så borde vi har ett väldigt gott fredagsmys!!

Jag har inte hört eller sett denna glada Liam nu på några dagar så det vart en befrielse att höra dess ord även om jag tror att inte allt har försvunnit från magen men det känns som om ett litet hopp.

Både Thomas och jag är färdig för kvällen och det har ju inte hänt under vår tid tillsammans att vara redo för sängen vid denna tid. Är vi på väg att bli gamla eller har ståhejet gjort sig hör på våra rätt så unga kroppar? Mmm jag väljer nog det sistnämnda när jag tar mig en liten funderare här.

Outi och jag har pratat lite över huvudet på våra gubbar och har beslutat att Thomas och Tommy ska ut  i skogen och arbeta en helg. De vet inte om det än men lär väl bli varse om detta snart. Ja det vill säga om Tommy är ledig den helgen som det blir av nu. Men vi kan ju hoppas på det för det är ju typ 25 gratis pass på Atlantis att dra fram stockar från skogen. Både gratis och socialt, kan ju inte bli bättre!!!

Lite nyheter för vår förening där vi bor så ska det köpas in en fin stor grill. Nu väntar jag bara på det bättre vädret så ska det grillas så örona ryker här hemma!

Bedöm din framgång efter vad du var tvungen att ge upp för att få den.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.