En gladare mens?! Öh…

 

Måste nog skratta lite och det är ju bra för jag har hört att det förlänger livet…
Men vad jag skrattar åt nu är när jag satt här och tittade på foton och hör tvn i bakgrunden så blev det reklam. Jag har inte stört mig på reklamen på länge nu utan sist jag tyckte att reklamen var allt bra löjlig var när den där blöjreklamen var…
…Tor den gick i stil med: Jag är inte bara tandläkare utan mamma med… bla, bla ,bla…
Sen efter det så har det väl varit ganska lugn med simpa reklamer förutom alla dessa rengöringsmedel där män är frontfigur de som faktiskt har lite mer muskler och borde kunna skura bättre ä-n vi kvinnfolk, men ,men…
Nu hörde jag om någon sticka man kunde köpa för att öka risken eller om man vill kalla det risk, men att bli gravid. Jag förmodar att det bästa vore väl först och främst att man har en man med i leken och inte en sticka eller?? Mm, något att tänka på…
Sen efter den kom den ännu mer bisarra reklamen och nu var det så kalart om skydd för kvinnor, mensskydd… Vad slutade de med att säga?!? Jo, ”för en gladare mens”… Vem i tusan har sagt att mensen är glad?? Jag har Då aldrig i mina 36 år sett en glad mens och jag hoppas innerligt att jag inte kommer göra det heller… Vem har en glad mens???
Ja, se dessa reklamfilmer! Jag borde ha gett mig in i branschen för då lovar jag att det inte skulle bli sådana tönt reklamer som gladare mens med mera….
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.