En god fe eller kanske en smörgås i min ensamhet?!

En kväll för mig själv igen…

Trodde att kvällen skulle vara en mys kväll men så vart inte fallet. Innebandyn har börjat idag och åter igen blir jag sittande här i min ensamhet.

De små har jag lyckat lägga så att de börja vänja sig för på måndag kommer det att bli tufft. Hellre att de vaknar tidigt resen av veckan än att ha två små monster som låter som fyra stora huliganer.

Thomas har planer för hela veckan och där ingår inte jag så värst mycket, hoppas på bättre nästa vecka där jag finns med. Men så är det väl när allt sätter fart på hösten, tur är väl att jag har tackat nej så att någon är hemma med barnen så de slipper att sitta själv här.

Vi båda vart bjudna på fest på lördag fast av olika personer, Thomas av gubbarna och jag av fruarna… Lätt att räkna ut vem som fick gå?!?! På söndag är det konfirmation så då måste vi vara någorlunda pigga och det fanns ju inte direkt någon barnvakt att ta till för de ska ju också gå på konfan och festen på lördag.

Men män har en förmåga att ha en kortsiktig lösning, för det var väl bara att fråga mamma eller lämna bort barnen.. Hmm sa jag ska mamma både ta hand om barnen och att alla gäster kommer till hennes föreningslokal på söndag när konfan kommer. Eller ska vi åka runt halva Jönköping och plocka upp dem på söndag morgon med taxi??? Ja, så långt hade min kära make inte kommit i planeringen utan bar den kortsiktiga att vi ses på Harrys på kvällen. Men som sagt jag stannar hemma och tar det lugnt, kanske finns något bra på tv att fördriva tiden med eller en tvätt att stryka, jag behöver nog inte gå sysslolös alls.

Hoppas jag kommer iväg i morgon och kan köpa presenten till Alice i morgon, svårt att stå och välja när de små är med i en porslinsaffär för det är de inte alls intresserad av. Har ju fått till uppdrag att ordna en gemensam present från mamma, pappa, Mariette och oss då. På lördag ska Thomas börja sin party kväll redan klockan 8 på morgonen så då hinner jag inte heller… Men jag får väl ta med mina små gossar i värsta fall det är ju inte mer med det.

Oj, allt lät negativt nu men så är det inte, känner mig bara lite instängd när jag inte får någon egen tid på över en vecka och inte direkt någon andra hälft som syns med sin närvaro…

Kanske ska göra lite kvällsmat åt mig själv nu, de små har ju lagt sig och Thomas äter väl när han kommer hem sent i kväll kan jag tänka mig. Men vad ska jag hitta på? Är inte sugen på macka igen å igen å igen… Kanske kommer det en fe med sushi?!?!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.