En hel tomtearme!!

Oh nu är jag så nöjd. Sitter och lyssna på Takida som jag så har börjat bli mer och mer förtjust i samtidigt som jag har skickat iväg en hel hop med foton. Nu kommer jag har terapiarbete fram till sommaren om jag inte sätter fart att klistra in i album och scrappa lite.

Men är det en kall vinterdag och som är förfärlig så är det alltid trevligt att sitta inne och pyssla lite. Min kära make har kommit upp från bunkern och anslutit sig till datorn bredvid mig och i full färd att fortsätta med sitt arbete med mötet som komma skall.
Noel har till slut somnat och det var inte alls för så länge sen utan ganska nyss. Måtte Noel inte tappa orken i morgon, i värsta fall ringer de väl efter mig så jag får åka hem. Men det ska nog gå bra, bara han har lite att leka med och kompisar som roar han.
Pratade men min kära svärmor innan och hon vart inte pigg, hoppas verkligen de piggnar till där borta. Krya på dig och du ska veta att jag tänker på dig! Svärfar behöver nog en krya på dig med för han vart inte heller helt pigg, så ta en skvätt av det lite mer starkare inför natten och hutta med så ska nog de små bacillerna hoppa iväg från Er!
Japp, nu så knakar det så illa hos familjen Anka att det är skilsmässa på G, kanske rikedom inte är allt i livet, ja inte gamla gubbar och fanatiska träningsnarkomaner heller för den delen. Om familjen Woods vill jag inte ens läsa om idag, men jag tycker nog allt att Elin verkar vara en bra tjej. Hon har inte varit den som har velat vara i rampljuset eller jag har inte fått den uppfattningen, alltså inte en wannabe…
Nu har det åter igen skett en skottlossning mot något otyg i yngre ålder som kastat en snöboll på ett fönster. För detta blev han skjuten i ryggen av den äldre herren, närmare bestämt 77 år. Mycket våld för lite bus, inte alls som de där idioterna som mobbade en familj var pappa gick ut och sköt en grabb till döds. Där har jag inte så mycket sympati för de som var med om det och fick sin vän ihjälskjuten. Men en snöboll??
Sen till Rosengård, vad göra med det?? Göra en stor parkeringsplats?? Mm något måste göras och det är nog inte att låta de där nollade ungdomarna styra som om de ägde och det var deras herravälde. Nej, låt poliser, brandmän och annan arbetskraft få sköta sitt jobb utan att få en tegelsten i huvudet!
En glad lite notis, en dam runt 70 som bor i en tvårummare har fyllt den med jul pynt. Närmare bestämt 500 tomtar, där kan man säga som i den gamla hederliga filmen ”Trolltyg i tomteskogen” ” En hel tomtearme”.
 
Kärlek är när världen står stilla. Redan utifrån denna definition står det klart, att kärlek i sin renaste och starkaste form bara varar en kort tid.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.