En helg full av kulikulkul!

 

En lång dag är snart över och jag känner mig totalt slut. Jag kan inte fatta att det ska ta så på en bara för att man har lite kul en kväll men som sagt det är det värt…
Vart ju då på Buddy Holly med Thomas, Stefan och Anna och det vart kanoners. Vi började dagen med frukost allena jag och Thomas för att sedan åka upp till a6 och fördriva tiden tills Anna och Stefan kom. Tog oss en lunch på Soya Express för att sedan och hem och slappa lite innan det var dags att rycka tag i livet och göra sig fit 4 fight inför kvällen.

alt

Kitty körde oss upp till Arenan och där intog vi våra platser ner på parketten. Jag tyckte ju att det var toppenbra fast det kunde ha varit lite mer musik men när det väl var det så fanns det inget att klaga på. När man har kul går ju tiden fort och så gjorde väven musikalen och poff vart den slut.
Ut till taxin som väntade på oss och ner till Sliver för att fortsätta med en kväll på nattklubben. Där vart det kanoners och så som vi dansade, det var så bra musik och så goda shots så kvällen kunde inte annat än att bli skitkul.
Var inte med och stängde stället dock, så mycket vett hade vi kvar utan åkte hem för att äta lite nattamat och på så vis eliminera en del av bakfyllan som låg och lurade i ett hörn. Sen huvudet på kudden och jag mins inte så mycket mer efter det.
Morgon kom fortare än vad jag ville och vid halv elva vaknade jag av att både Anna och Thomas var vakna. Så upp för att åter fånga dagen och göra det bästa av den ynka lilla människa jag var. Ögonen små som nålsögon och håret i ett enda ruffs, men det finns botemedel för det med och jag blev människa någorlunda fort.
Sen vart det bara slapp fram till min kära svärmor och svärfar kom tillbaks med mina små skatter, mina små underbara liv, mina små killar, Liam och Noel. Jösses vad jag hade längtat efter de och jag fick för mig att de längtat lika mycket efter oss. Men det första Liam kom in och sagt hej mamma så var nästa fras: Mamma vart är Farbror Bus, barnens favorit Stefan… Så, så mycket var mammarika och pappathomas värda när Stefan är på besök…
Nu passade vi på att fira av svärmor/farmor/mor och Thomas som nyss har fyllt år. Det vart ingen tårta men fika och lite senare vart det hamburgare, egengjorda (nästan).
Stefan och Thomas åkte till simskolan, Anna till Linköping och svärmor och svärfar for hem till Skänninge, kvar vart jag med disken… Det var då min huvudvärk kom och den var inte nådig… Men överlevde ju det med för här sitter jag trött efter en dag i gruvan men en bra sådan.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.