En ihopdragen liten kvälls fika, en snabbis som vi kallar det…

Uj vad tiden går fort när man vill att den ska sakta ner…

I natt har jag varit vaken nästan hela natten, det har inte varit en bra natt och till råga på allt råkade jag väcka Thomas och skrämma upp han här när jag vankade runt i min lilla ensamhet… Liam vaknade en gång med men det berodde mest på att han hade ont i benen av växtvärk så då fixade jag till det med.

Fast jag känner mig någorlunda pigg ändå trots sömnbrist och sen så har jag inte så ont nu heller så det är ju bra.

Kamilla och Sarah kom vid halv nio på en liten morgonkaffe, så hon kom lagom till min och barnas frukost. Nu har hon gått och jag har börjat ta tag i saker som behövs göras. Liam och Noel har gått ut och jag har även varit ute en sväng. Ska snart ut igen men då för att gå till soprummet med en massa tidningar. Sen ska jag en sväng till källaren för att ställa ner lite saker som bara tar plats här hemma.

I kväll ska jag ha lite besök av vänner, jag mötte Catharina och Eva på stan igår när jag jobbade mötte jag Catharina och Eva som då undrade när vi skulle ses. Så då tänkte jag att då drar jag ihop en fika i kväll och tar rubb och stubb så har jag det avklarat, alla på en gång ;-)

Fast det blir en sådan där snabbis som vi kallar det för Eva är mitt uppe i en basket träning med guttarna, hon kör den här vägen så då får hon lite mat i magen med. Catharina har säkert något annat norskt att göra hemma sen och Marie på stan, ja hon längtar nog ner till stan lika fort som hon kommer upp på gräddhyllan. Kamilla är ju redan på gräddhyllan och Alexandra har jag inte fått något svar från än…

 

Thomas min andra hälft ska dock inte vara med och lyssna på allt tjöt utan tillbringar sin kväll ihop med sin styrelse då… Fast jag vet att han önskade vara en lite fluga på väggen för Thomas tror att vi tjejer har massor av hemligt tjöt.. Undrar just vad han fått det ifrån?!

 

Det enda sättet att förutsäga framtiden är att ha makt att skapa framtiden.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.