En inte så annorlunda kväll…

En kväll på Ekhagen är sig aldrig lik, fast den kan vara näst intill lik en annan kväll. Idag var den nog näst intill lik en annan kväll men dock inte lik…

Jobbade ju i dag som sagt var och det var en kul dag på jobbet. Min kära kollega och jag fick ihop en lunch tillsammans och det är alltid trevligt. Förutom det fick jag följa med Lisa hem då till deras nya lya mitt inne i stan och där slurpade vi oss kaffet efter maten. En jätte fin lya och bra läge, preci rakt över Marie på stan så då passade jag på att glo in lite till Marie på stan.
När Lisa och jag skulle inta vår lucnh på jobbet kom även söta Annica i sin nya frilla och sa hej en stund, samt Lotta från ett annat team och sen dundrade Malin in en kort stund för att sedan bege sig ut och gå runt sjön, det ingår i hennes arbetsuppgifter och idag kan jag säga att jag inte var avensjuk för detär dunder kallt med all blåst där.
Men som sagt kafferepet tog ju slut i och med att både Lisa och jag skulle ut på nya uppdrag och vi skildes åt mätta och goa ut i kylan igen. Ja, det har varit så kallt idag att dethar gått ända in i märgen så det första jag fick göra när jag väl kom hem till mitt härliga hem var att hoppa in i en varm dsuch och på med mysigt varma kläder.
Vad som hände här hemma i kväll var att vi tittade på finalen i Robinson och jag är glad att det blev Hans som vann. Jag tycker det var lite roligt för det stack nog i ögonen i de andra lite hehe, skade glädjen är den sanna glädjen har jag hört…
Har nu efter Robinson tagit på mig massor av kläder för att sedan gå sista rundan med Knut och det var lite mysigt. Det har börjat snöa och nu frös jag inte så det var skönt med en lite promenad i min ensamhet med Knut. Knappt inte en människa ute och bara det var lite mysigt.
Funderar på vad som var lite mer men inte allt för mycket annorlunda i kväll och kom fram till att det var ju att vi hade Knut här för det händet ju inte alltid. Sen så det som va ännu mer annorluda var att Thomas fick någon lite bacill innan och blev skogstokig, det händer inte helle alltid. Men skogstokig blev han och bacillen satte igån tankeverskamheten så pass mycket att det resulterade i att hans lemmar började röra på sig i skurande position. Japp, det är sant! Thomas började skura av badkaret, väggen samt tömma brunnen nuder.
Nu hoppas jag att denna godartade bacill kommer över Thomas mer än sällan och att kroppen börja röra sig lite hej vilt sen om han håller i en dammtrasa eller i dammsugare det spelar inte någon roll för min del.
Men nu är det snart sängen igen för det är en lång dag till som återstår att erövra i gruvan, ja inte bara en utan tre till innan en mini ledighet för att även jobba hela nästa helg med. Två långa helger på raken är inte illa att pricka in inte.. Men jag ska nog klara av det med utan gnäll och gnat, blir ju belönad när lönen kommer eller jag kan ju hoppas på det ialla fall.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.